TV reklam

Vad är grejen med alla tv-reklamer? Missförstå mig inte, jag gillar reklam och tycker det finns många bra/funktionella reklamer på tv, det finns även de som inte är någotvidare bra, men man fattar ändå tanken. Men sen finns ju alla dessa katastrofreklamer!

Nu tänker ni: "AH! Typ vanish-reklamerna!" MEN ICKE! Vanish-reklamerna är lågbudjet, men som har fokuserat på flertalet smarta maknadsföringsknep, vi minns dom ju alla, eller hur?

Jag tänker på, hmmm, bland annat nya Nintendo DS reklamen... What's the deal med att göra typ den fulaste reklamen jag någonsin sett?? Amenvisst den visar ju att nya DS XL har större skärm och så, vilket är poängen, men whats with the asfula kapa-av-hela-toppen-på-den-stora-i-bild när det är spltscreen? Tänker dom att jag ska tycka att den ska se så stor ut att den inte får plats i rutan eller? Jag tycker bara att det ser ut som dom har anlitat jordens stämsta fotograf...

Är så nöjd och glad så över mitt gamla DS som int har en skitful reklam på tv!

19 juli 2010 - Uppdateringar

Verkar ju helt enkelt inte vara min grej. Men jag får väl börja med det då. Eller så får jag skita i att ha en bogg helt enkelt.. Men vad vore världen utan en heroinbella?

Jag har börjat leta jobb på riktigt. Har fått 2, men har en (eller egentligen 2) intervjuer idag också, den ena är på Model House, och det vore ju kool. Ska dit nu kl 10. Tänkte skriva ett inlägg om hur ett säljjobb till skillnad från mitt tidigare jobb på *********** (ni som vet vet, ni som inte vet får inte veta), och då pratar jag om min mentala hälsa.. Tar det när jag kommer hem!

Jobbintervjuoutfit:

Tror ni kisse skulle tycka att jag är smal nu, mina lår går inte ihop eller nånting!

RSS 2.0