Träning

Jag vill gärna börja gymma igen. Jag har suttit och kollat gymkort och barnpassning. Men fan, jag vet inte hur jag ska klara av att lämna ifrån mig Nelly.. Jag gör aldrig det och OM jag gör det så är det hos Fredrik och typ inom hörhåll.

Fucking crazy kontroll-morsa tänker du. MEN DET ÄR INTE SÅ JÄVLA LÄTT FAKTISKT!!!

Jag får en klump i magen så fort vi är i sär och JAG VEEEET att jag måste förr eller senare så bespara mig sånt..

Varför sa ingen att det skulle va så jävla svårt! Typ, "jo, förresten så kommer du bli helt besatt av den där lilla människan som kommer komma ut ur dig och resten av ditt liv kommer du behöva motarbeta dig själv för att ge henne lite space".

Jag får väl börja jogga med vagnen. Typ.


Leker med photobooth..

Pinsamt men jag erkänner. Det sjuka är att jag typ är rätt lik en tjej jag gått i samma klass som..!


Det går sådär va?

Nånting som stör mig väldigt mycket är att man måste blogga från appen när man sitter med iPaden.. För då måste bilder hamna längst ner, dom blir i olika ordning typ varje gång och man kan inte ha text mellan bilderna, vilket jag tycker sabbar ett bra inlägg. Men nu är fallet så, att jag har skaffat en iPad och det är den jag främst kommer blogga ifrån. Så gilla läget.

Just nu sitter jag och har precis öppnat ett paket från min favvo-inredningssida och insåg att lampan jag beställt var ganska mycket mindre än jag hade tänkt mig :/ så nu hoppas jag att Freddan inte ska sucka åt mig när han kommer hem!!

Förutom det sitter jag och spanar på besi som ligger och sover i vagnen, jag brukar ju Nojja över att hon är så lättväckt, men nu har 2 brandbilar med sirenerna igång åkt förbi utan att hon vaknar. Så då blev jag nojjig över att hon inte vaknade istället.. Det ständiga liksom.

Jag har kommit på en grej jag gör som är fett oskönt. När jag sitter på en stol sitter jag längst längst fram på kanten vilken både är oskönt för röven och ryggen. Ska sluta med det.

Jag och mitt spygröna iPadfodral.


RSS 2.0