My dad, the original grinch

Haha pappas kommentar talar för sig själv.


Uppe halv sju

..var inte igår. Vi har varit och hyrt släp, för att vår nya soffa nu skulle finnas att hämta ute på brings lager. Kommer dit... Och soffan är vinröd/mörklila/nånting. Suck. (den ska vara brun) så det var bara att lämna den där. Jävla skit. Ska väl dock säga att nice var väldigt tillmötesgående och soffan kommer bli hemkörd nästa gång.

Så jag och Fredrik sitter i bilen och jag försöker förklara att vara synisk och negativ liksom hänger ihop

F: men ok, det kanske är lite negativt att va synisk, men man är väl inte negativ bara för att man är synisk?
I: jo
F: realist?
I: negativ
F: fötterna på jorden?
I: negativ
F: ingen drömmare?
I: negativ
F: ... Skinn på näsan?!
I: tjock tjej med självförtroende.


Samlar kraft

Sitter och tittar på när Nelly dricker (läs biter och slabbar) välling i sängen och försöker samla kraft för att ta mig till sista öppna förskolan för året. Det som är lite jobbigt är att jag måste ta bussen halv 12 in till stan för nästa går inte förrns 14 och det börjar 14. Men får väl ta och passa på att luncha och jul handla lite. Jag hatar att julhandla. Det är som att ju fler människor det är på en och samma plats ju dummare i huvudet blir varje enskild individ, lite som om det bara fanns ett visst antal iq bundet till platsen så att det automatiskt blev mindre per person varje gång en till klev in i (i det här fallet) butiken. Keep up the holiday spirit!!!


Stockholm idag

Har varit i mitt älskade Stockholm idag och firat min lillasyster som fyllde 6 år igår! Passade även på att hälsa på hos Nellys morfar innan vi nu sitter i bilen på väg hem! Så skönt att det inte är överdrivet långt ändå att åka hem och hälsa på, fastän jag gör det för sällan ändå.. Nellan är helt slut och sover som en stock vilket än så länge går helt enligt planerna (lättare att åka med sovande bäse än skrikande bäse..)

Fick min födelsedagspresent av mammy också, dock var det två högerskor, så hon får byta.. Men sjukt snygga..


Julpyssel

Lite julbak/pyssel får man ju bjucka på..

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1502966/images/2012/pic_50ccb117ddf2b33134001ab4.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1502966/images/2012/pic_50ccb11ae087c3500a028bff.jpg" class="image">


eastern promises..

Nelly är ju på god väg att krypa nu, men vill liksom inte ner med knäna i golvet utan mer gå på fötter och händer. på det här viset:
 
och då slog det ju mig vad hennes första tatuering bör bli:
stjärnor på knäna såklart. Rysk fängelsetatuering som visar på högsta hirearki. Betyder:
I KNEEL FOR NOONE!
 
Mammas lilla busbebi..

I slutändan..

.. Kommer alltid ett tvättråd gå före en iphone.


Hen

Jag är för jämställdhet. Obviously. Vem är inte det liksom. Men jag är ju också för rätten att få välja då. Och ska jag vara helt ärlig så gillar jag att skilja mig från män genom att vara "kvinnlig" och samtidigt vill jag besitta rätten att klä min dotter i blått. Det är nästan lite sjukt faktiskt, ibland känner jag mig typ tvungen att slänga på henne nåt rosa för att folk ska se att hon är tjej. Vilket är så jävla löjligt, för vad spelar det för roll vad folk "tror". Och ändå gör det de. Typ.


Gick ju bra det här...

Jag ser ju verkligen inte att blogga so en börda, utan det är ju givetvis någonting jag gör för att jag tycker att det är kul och något jag gärna ägnar mig åt, och roligast tycker jag själv att det är när jag har ett flow på det och gärna spottar ur mig ett par inlägg om dagen. faktum är ju dock att vi för ca 3½ vecka sen flyttade till hus.så ungefär precis varje vaken sekund som jag kunnat lägga ifrån mig nelly har fått gå till spackling, slipning, målning osv..
 
KUL!! UPP MED BILDER SÄGER NI!!
 
Och det kommer. Jag lovar. Jag har dock råkat lova min sambo att chilla lite med att lägga bilder på bloggen för att vi gärna vill visa lite resultat live för vänner och bekanta först. Liksom att folk ska få lite "wow-känsla" när dom kommer hit istället för, "mmm, juste, det såg jag ju på bloggen/fejjan"
 
MEN(!) räds ej, jag har så mycket dravel i huvetjagkan blogga om. och före och efterbilder tas hela tiden så det kommer!
 
Nu klänger bebisen på mig (hon har ju blivit lite mer mobil på senaste) så jag får nu runda av här. Avslutar med en bild jag hittade på Zara Larssons blogg.. Erik tyckte jag var roligast

RSS 2.0