100328

THIS IS FUCKING AMAZING!!! Jag har ett så jävla uikt läge nu!!! var skiiiiit full igår, och har nu vaknat INNAN baksmällan lyckts kicka in, så u häver jag i mig vatten och allt som är salt och tror på fulaste allvar att jag har lyckats undvika baksmälla idag! Jag är så jävla bra!!!

100322-...

Jamenasså jag veeeeet!!!! Sanslöst med uppdate senaste veckan, word! YES! INTE! Men vafan för att bli nån jävla succé bloggare måste man ju va helt jävla sysslolös hela jävla dagarna. DET ÄR INTE JAG!!!

Nu sitter jag dessutom och stressar uppp mig över vad jag ska göra i sommar... OCH i höst. Måste man ju tänka på nu. Annars kommer jag ha allt tid i världen att blogga hela jävladagarna från min lilla flyttkartong jag och katterna kommer bo i. För att jag inte har någon inkomst.

100312-Sitter här..

Chillar lite bara..

Fridens Liljor Bitches

100312- BAGLADY B-DAY!

(Det ser ut som att pant-maskinen sitter väldigt, väldigt högt upp, men detta är alltså inte fallet, hon är bara så liten. Det är därför vi ser så roliga ut när vi går tillsammans. )


100312-Hurra!

Idag fyller Bästa hannapanna år! Är såååå sugen på att slänga upp en video jag har från sist vi skulle hem efter en krogrunda. Slalom och vidomsord hela vägen. Helt hysteriskt! Men aj vad spö man skulle få...
Här var hon då, min lilla sönhet! Grattisgrattisgrattis!


100311-Gladare nu?


Tagit ett bad, skrubbat hela kroppen och ansiktet med Body Shop produkter, Smort in mig med Body Butter, hand olja och ansiktskräm (min egna variant!) och nu är jag inte riktigt lika arg längre. Men planen gäller fortfarande!
Skvallrar sen... ;)

Reklam för Håkans bar på tv.. Jag skulle inte ligga med honom, skulle du?

100311-NY PLAN

OK! ny plan.. tänker inte avslöja. Men vi ska se hur det funkar...

100311-NU JÄVLAR

OK! Nu har jag offisiellt tröttnat. Nu kan jag inte avslöja för mycket, då personen i fråga läser bloggen (ibland). Att flytta ihop gång nummer 2 är tydligen inte så jävla lätt som man kan tro, eller man kan i alla fall tydligen ha JÄVLIGT skilda uppfattningar om vad det innebär. Medans EN person ser det som ett rätt stort steg framåt i förhållandet, så ser EN ANNAN det som en anledning att slacka ner TOTALT på att anstränga sig i förhållandet.

Tänker inte nämna vem som är vem, men det går kanske att gissa sig till?

MEN OK! Är det så han vill ha det. Då är det så det ska bli! Om han vill ha det falsk och påklistrat så är det så han ska få ha det! Och om han är så trött på att jag inte gillar hans "över-driva-och-krångla-till-det-tills-det-tog-15-timmar-och-för-strakt-mat" så ska han slippa laga mat tillsammans, slippa ha gemensam matbudget, slippa äta ihop. Då kanske jag tänker strunta i att äta all together! Ska vi se om han blir nöjd!

Nu är det Payback Deluxe. Kill them with kindness, som en vis person en gång lärde mig.

Fridens Liljor Bitches!


100310-The sun is shining

Solen skiner.
Jag är trött.
Jag har tenta den 17e.
Jag har MYCKET att läsa.
Men jag vill sova.
Eller gå ut.
Vill ha pengar också.
För det har jag INGA.
En öl ikväll vore gott.
Sugen.
Rökt en cigg och druckit en kopp kaffe på ballkongen.
Lite mer vår och det hade varit toppen.
Hoppas på mindre kurslitteratur till nästa kurs.
Det blir så JÄVLA dyrt.
Jag ha inga kläder, varken nya eller rena.
På fredag fyller Hanna år.
Skulle ju kännts trevligare om man hade pengar och tid.
Fridens Liljor Bitches.

100309-Google-fail


23 200 000 resultat, om du tänkt ha incest..

Din mamma

Why do i love you, westlife-lyrics? ad why DO i have green poop?

Om någon undrar så är det nu jag borde både städa och plugga...

Fridens liljor, bitches!

100309-Google bildsök

Bild nummer ett när man söker å isabelle:

Just so you know.

100308-Å-HÅHÅ TJEJER...

Vi måste höja våra röster för att höras!

Jag undrar om det beror på mig, eller min mammas engagemang när jag var liten (hon hade tjejmiddagar där hom och hennes polare, då i min ålder, satt och skanderade Å å å tjejer [..] i köket), eller har kvinnodagen börjat kännas lite pasé? Vill vi verkligen ha en "kvinnodag"? Vill vi inte bara vara lika mycket värda allihopa? Tycker att vi undervärderar kvinnan genom att ge henne EN dag om året.. Genom det säger vi ju indirekt att 364 dagar om året är männens? Och ordet "feminism" hur utgånget känns inte det? Jämställdism, vi jag ha!

Inte så konstigt att uga killar inte vill kalla sig feminister, när de kopplar en feminist till en flata med rakat huvud och orakade ben som står med en cigg i mugipan bakom en busshållplats och bara allmänt hatar alla män.. Jag hatar inte män, jag tycker män är great(!), likaså tycker jag kvinnor är great, och vi kan visst ha en kvinnodag, om ni nu vill det, men då ska det vara en mansdag också och alla andra dagar ska vara allas dagar. Förjävligt om vi kvinnfolk bara ska vara de fantastiska likvärdiga människor vi är, I DAG OM ÅRET...

(Och tåls att tilläggas, hur fan kan man kalla någonting en "feministisk festival" och säga att BARA tjejer är välkomna??? Slå upp ordet i en ordbok för i helvete! Jag hade gärna kommit om man kallade det för vad det är, en tjej-festival, eller tjej-kväll, men vafan, sluta sabba feminism för oss sm tror på jämställdehet på riktigt!!)
100306-Nelly

Ska dricka några glas vin med Nelly idag. Jag tror fan att sist vi sågs så satt vi, och förvisso småhuttrade, på en uteservering! Och det var ju ett tag sedan man kunde göra..

100303-För att jag är bra..


Bella flyttstäda duktigt, jajaja, det gjrde jag! Ville bra informera om det.

Färgade Hannas hår och drack lte vin igår. Äntligen ser hon inte ut som nån rosa-orange karaktär ur "sesame street". Good for her! Jag tror jag ska försöka göra någonting åt mitt hår idag.. Eller inte. Kanske drar in och träffar Hanna ett tag sen..

Jag har sökt sommarjobb och sommar kursen idag också. OCH bakat frallor! dom blev så jävla nce den här gången, jäste mycket mycke mer! (Ska försöka ladda upp en bild sen).

100301-TV-Shop

LOVE IT! Det bästa är.. (Jag tittar just nu på H2O Vac. En dammsugare och H2O mopp..)..hur  "din gamla" framställs..
Med h2o vac så är Allt frägglatt och lätt och lustfyllt, men med Din Gamla Dammsugare...
Svart/Vitt, ont i ryggen, saker som ramlar ut ur städskrubben, moppen går av, ditt hår trillar ur, dammsugaren väger 400kilo, låter så grannarna vaknar, din man begär skiljsmässa, dina barn dör av allergi, det är dyrt och det är farligt, dina fingrar kommer torka och ramla av och av någon jävla anledning blir du extremt klantig och spiller allt möjligt skit på golvet som om det inte vore någon morgondag... OCH EFTER ALTT DETTA ÄR DET FORTFARANDE SKITIGT!

Jag undrar vad det är för totalmisslyckade människor twins vill ha som kunder? Eller är vi som är hemma om dagarna så misslyckade människor? Fan, nu blev jag lite depprimerad.

100301-Tränat

Bitch '10. Jobbar på det. Har tränat ca 1½ timma, (sprungit ca 30 min, styrka ca 1 tim), bloggar snabbt nu och ska göra 20 min yoga som stretch.
(Har ingen vidare kamera på lilla datorn...)

Lite what we're working with.. Nu yooooga

100301-Mars/Comhem

DET ÄR MARS NU!!
Januari börjar året, februari kommer näst, MARS-april har knopp i håret...
KNOPP i håret!!!
ICKE SNÖSTORM!!
Jag går inte med på det här längre.. Jag orkar inte. Jag är så trött på vädret att jag är trött på att höra mig själv klaga på att jag är trött på vädret. Jag är trött på att sl inte fungerar som det ska, men mest är jag trött på att höra folk gnälla om att sl inte fungerar som det ska! Varje år höra kommentaren;
"Asså"(för det börjar med "asså")"Jag fattar inte hur sl bara kan sluta fungera för att det kommer lite snö, HALLA(!), vi bor liksom i Sverige, det är som att sl blir helt förvånade över att det kommer snö!"
Hur kan man bli förvånad över att sl inte funkar varje år undrar jag?????
Ett icke-fungerande sl om vintern är väl MER självklart än snö?

Kommer det någonsin ta slut?
Hur mycket snö kan himlen producera?
COMHEM-
är jag ockå arg på.
Trodde det gick jätte bra när jag ringde kundtjänst i morse, fick hjälp med en bortkommen faktura och så skulle hon fixa så att mina tv-kanaler jag har beställt skulle funka, gullig hjälpsam tjej!
...Sen kom jag till internet-support...
MAKEN TILL STÖRRE FEJJOR FÅR MAN JU LETA EFTER!
"Alltså vi kan ju inte garantera att du kommer upp i hastighet med trådlöööööst"
(Med någon tystlåten, seg och släping röst)
MEN SNÄLLA DUM-I-HUVET-DU!!!
Nu var det ju så att jag hade lägsta hastigheten (Small) och uppgraderade till Medium, och i och med det började internet fungera sämre än innan!

Tillslut sa jag att jag inte begrep ett ord av vad han sa och att min sambo får kontakta istället, bara för att inte kasta telefonen i väggen i hopp om att han skulle bli svårt skadad för livet.

Telefonen är nu skylldig mig en middag. Som tack.FÖRUTOM DET-
Så flyttstädade vi i över 9 timmar igår. Jag hoppas att det duger, och att jag kan få lämna det bakom mig nu.
Jag har skrubbat så att varenda nagel har gått av, och händerna är torra som fnöske.

Vi får se.Lite tentaplugg idag, sen saknar jag nog Hanna lite.

RSS 2.0