100125-Working girl

Har skrapat tak så att fingrarna blöder (bokstavligt talat!) idag, kom precis hem.

Har tagit några bilder på hur den ser ut nu, men tänkte faktist spara på dom tills imorgon, för nu är jag så trött så trött!

Darkwing Duck och kramas med fjanten!

Pusselipuss!

(Sa jag föresten att vi inte alls fick svar på tentajäveln idag. Skitskitskit, hade läst fel. Det var ju loosersarna som gjort omtenta på delkurs ett som fick till baka sina omtentor. Skit.)

100125-Sover som en stock. MED TERMITER!

Fy fan alltså. Somnade typ vid 12 igår. Och vaknade 3 i natt. Skitpigg. Jag kunde inte sova vad jag än gjorde, låg och vred och vände, kollade på Darkwing Duck, vred och vände lite till.. Helt sjukt, och så ar jag hållt på till kanske 6 i morse. Antar att det är någon form av oro inför tentaresultatet som utdelas idag. Vet inte alls hur det har gått...

Juste, höll ju på att lyckas somna vid halv 5 snåret, då sätter min katt igång med en 20 minuters skrap-spree i kattlådan. Helt jävla dum i huvet. Fan vad det låter när det är knäpptyst. Och  man vill ju inte gnälla på kttfan för att hon är duktig och håller efter i lådan liksom..

Jaja, skriver när jag kommer hem, så kan ni få veta hur det gick.

100124-Fylla ut kjoltyg

Har lagt ut min alldeles för lilla kjol jag införskaffade på rea! Gjorde på lättaste tänkbara sättet, som ändå blir snyggt nog för att man inte ska lägga märke till att det är hemma gjort.

Först mätte jag mig själv runt midjan (där man är som smalast runt magen), höften och stussen (där man är som bredast runt rumpan) Och så mätte jag hur lång det är mellan de olika, för att kunna få kjolen så skräddarsydd som möjligt, sen mäter jag hur bred kjolen är på de olika ställena och räknar ut hur mycket jag behöver lägga ut den (hälften på varje sida såklart.)

Börjar med att sprätta upp sömmarna i sidorna. Har man ingen sprättare kan man försiktigt klippa upp stygnen med en nagelsax. Bara man inte skadar tyget i onödan.

Den här kjolen var fodrad, hade jga varit överambigös hade jag lagt ut även fodret, men nu valde jag att klippa bort det helt. Jag klippte också upp sidorna av linningen, då den är sydd som ett stycke, så att jag har 2 separata delar..


Jag ska lägga ut kjolen 4 cm på varje sida, förutom i midja där jag bara vill lägga ut 2, jag har då klippt bort lite från orginalkjolen så att "remsan" blir lika bred hela vägen.

Remsornar klipper jag då 6cm breda och 5 cm LÄNGRE än vad kjolen är (2,5 cm fåll upp- och nedtill, 1 cm sömnsmån på vardera sida) Sedan nålar jag fast remsa och kjolstycke RÄTSIDA MOT RÄTSIDA 1 cm in,  (lättast genom att ha ritat ut med en krita) nedtill sprättade jag upp fållen en liten bit in för att kunna sy längst med hela vägen, upptill viker jag ner redan med en gång och syr fast! för att vara lite extra noga till nästa söm, mäter jag 4 cm ifrån sömmen och ritar markörerna där, nåla och sy.

Sen provade jag så att den gick att ha, och VOILA(!) sitter som en smäck!
AVSLUTANDE DÅ!



Jag handkastade fållen nedtill, vilket innebär att jag tar ett stygn i den uppvikta delen och bara någon enstaka tråd i det andra tyget, så att sömmen inte syns på utsidan (Kanten måste givetvis vara struken först, men det var den ju redan). Sedan zic-zacar jag ihop remsans- och kjolens kanter så att det håller snyggt!

ALL DONE!

XOXO ;)

100124-Shopping uppdate

Va på Monki häromdagen och reafyndade lite faktiskt!
100 spänn...
Lite dryga 100 spänn..
Och så köpte jag denna, dock för liten, för 40 spänn. Ska kila den med skinnremsor i sidorna, kommer bli asnice. Kunde inte låta bli, älskade verkligen tyget..
Idag har jag shoppat lite tyg som ska bli en klänning. Lite svårt att se hur det ser ut egentligen med webbcamera, men det är i alla fall svart fuskskinn med stansat mönster (Inte alls så glansigt som det ser ut på bilden utan rätt matt). Kommer bli skithett! lägger upp lite steg för stegbilder både på klännings makeriet och kjolutläggningen, så att ni okunniga små kissekatter kan få lära er ett och annat!
Pusspuss!

100124-Inte bakis längre!

Haha, nä. Men det var jag faktiskt inte igår heller, men jag befann mig däremot på vinden hela dagen och rensade.. Gick bra, samlat ihop en massa grejer som ska slängas! Och det andra är nerpackat i lådor. Lite senare idag ska jag börja lite lätt hemma i lägenheten. Ujujuj, det kan vara så sjukt jobbigt att flytta. Behöva se över alla grejer man inte orkat se över på 3åetthalvt år..
Request på hur håret faktiskt såg ut sen när det var fixat.. ehm, det här är vad jag har..:
Rätt så het. Jomenvisst, kissekatter!
Sen var vi jätteglada och redao att leka elektro-klubb!
Nu ska vi till Ohlsson tyger, Kreatima och Serieteket. Och så ska vi luncha lite. Egentligen skulle vi ha skrapat tak, men vi har inte fått några grejer än så det får vi göra imorgon istället.. Åhnej, en oväntad ledig söndag..! ;)
Hej så läge och som vi inte sagt på länge
Live long and prosper/You know you love me
XOXO

100122-Orakt

Fixa big curls. Skitlätt!
Gå omkring i fjantiga små rullade knutar när håret är fuktigt, föna lite då och då, och spraya lite kan man göra också!
Dra ut skiten
Så blir det lite lagom fint curly-curly!
DAGENS TIPS DAGENS TIPS LALALALALA DAGENS TIPS
(Kategorin, "what you already knew!")

100122-Omusikig

Jag är typ trött på all musik jag lyssnar på, och jag har inte hittat något nytt bra på länge.. Suger. Jag orkar typ inte ens lyssna på musik, för allt bra är sönderspelat och allt dåligt är dåligt. What to do? Langa lite förslag vet jag!
Bu-ficking-hu
DAGENS I-LANDSPROBLEM

100122-Oproduktiv

Idag har jag suttit vid dumma facebook helahela dagen.
Bland annat brukar jag jävlas med Dennis genom att "like"a att hans aktiviteter. Såhär:

Notera "stating the obvious"-statusraden.
i win!

100122-Ointresse

Jag nämde hur ointresserad jag är av Katrin Zytomierska.
Var faktiskt nu, för 5 sekunder sedan, inne på hennes blogg för första gången. Det var sjukt ointressant. Tjock är hon också.

En annan blogg jag är jätteointresserad av är Blondinbella. Folk kan tro att jag, med tanke på mitt bloggnamn, har lite mer koll på henne än vad jag har. Jag har nämligen till denna dag fortfarande aldrig besökt hennes blogg. Lika så med exempevis bröderna Schulman. Eller är det bara en som bloggar? Alex har ju numer vad jag förstått en skittrist blogg om sitt skittrista barn. Som folk av någon anledning läser.. Vem kan vara intresserad av vad någon ANNANS bebis gör hela dagarna? För att, lets face it, bebisar gör inte speciellt intressanta saker om dagarna. Typ ligger i en vagn och sover medan Pappa Schulman blir nekad att komma in på ett café (eller om det var en resturang) med ungen.. Så SJUKT ointressant!

Kenza läser jag ibland, japp det ka jag erkänna, tycker att hon också är relativt ointressant, men lever trots allt ett ganska så mysigt liv som har lite bättre förutsättningar än vi vanliga dödliga så där som jag mycket hellre skulle ha det. Sen så tycker jag att det kan vara rätt roligt att läsa Kissies läsares komentarer. För det ÄR faktisk from time to time sjukt kul, så jävla dumma i huvudet.

Jaja. N ska jag göra något annat ointressant, som att tillexempel läsa mina vänners korkade statusuppdateringar på facebook, (exempel: "Fredag!" No fucking shit??) Och förlåt mig mina kära vänner som tagit jätteklivet in i vuxenvärlden, men blöjbyten kommer aldrig vara intressant... I alla fall inte på någon annans unge!

Men som sagt; Idag är det ju fredag, som ett parstycken har informerat om, så det blir väl lite partey. Kanske en spelning, kanske en klubb. Återstår nu att se.

Horar av mig lite senare!

100121-En torsdagkväll, perfekt..

Billys, 1 nytt How i met your mother 5 nya Drawn Toghter!!


100121

Bara 2 veckor kvar av paradise hotel nu. vet ju vem som vinner, men kul ändå. fast jag önskar att jag inte visste. jag är inte på humör för stora bokstäver idag.

Erika är ju min nya favorit. helt klart. Sjukt snygg, skönt dryg... Helt klart favoriten, men det går ju inte att heja på någon efter som man vet vem som vinner.. Och vem som kommer tvåa.

Jag tyckte jag såg Stefan btw jobba i en butik i gallerian.. minns inte riktigt vilken det var då det tog mig en stund att komma på varför jag kände igen honom. Kan det ha varit så? Någon som vet vart han jobbar? Jag har hört att han har jobbat som strippa, inte alls brandman. Strippar nog bara i brandmansuniform. Men vad vet jag.

Jaaaag hejar på dig i alla fall. Fasten du inte vinner.

Och jävla katrin sch.. när förlåt.. zytomeriskusmeskaluskapluska, eller hur hon nu vill ha det (Nä, jag är inte rasist mot utländska efternamn, har ett själv, jag bryr mig bara så lite om katrin så att jag inte äns skulle palla lägga ner energi på att lära mig stava hennes namn om det så vore andersson!)

Ialla fall jävla hon och gå ut i radio och säga vem som vinner!! Nu har ju jag förvisso vetat om det långt innan dess, men så jävla fittigt att som publik person slänga ur sig sånt. Hon borde i alla fall ha skrikit SPOILER ALERT!! innan. Men, det var väl kanske ingen som lynssnade i alla fall..

 

Det är ju i alla fall (fan vad jag har sagt "i alla fall" i det här inlägget känns det som) Nästa vecka, och sen veckan efter det är det final. Helt sjukt. Synd att frdrik åkte ut. Han va snygg. Pontus är ju bara skitjobbig.

 

Jag tänkte förövrigt live-blogga under hela finalen, men mer om det när det är dags!

 

Fan, jag vill verkligen att någon ska vilja flytta in i min lägenhet till 1a februari, men efter som jag inte hört något än så måste jag väl ha dubbla lägenheter .. Lagom kul med dubbla hyror dock.


100119

Blev inte jobbintervju idag, uppskuten till klockan 10 i morgon!

Tur för mig så kan jag komma på en ny outfit att ha på mig.

 

Jag har kommit fram till att jag är dålig på att banta. Man blir så jävla hungrig av att banta. Men vem vill inte vara "smal som en top modell", right? Haha

 

Lägenheten kommer bli så jävla bra, vi ska börja skrapa tak i helgen tror jag. Och snart ska vi flytta dit, så jävla sjukt ju. Blir nog skitbra, i alla fall om jag och Dennis kan jobba lite på våra hemmarutiner på mornarna.

 

Idag ska jag hämta syskonen. Var ett tag sen nu. Mysigt. Hörs sen.


100118

Så fruktansvärt nervös nu! Jag ska på arbetsintervju som stylist imorgon klockan 10:15. VAD FAN SKA JAG HA PÅ MIG!!!!? Denna dag kommer få bestå av att prova kläder hela dan.

I eftermiddag ska vi möta upp Dennis far i lägenheten, se lite vad som ska göras..
Sen ska jag och Petter äntligen ses, det har vi inte lyckats pricka in på hur länge som helst.

Nu ska jag äta lite mat, och sen försöka sätta ihop en perfekt jobbintervju-outfit.

100117-Nu jävlar

Nu händer det grejer.
Igår beställde vi tapeter. Jag har valt en till sovrummet och en til köket som är sjukt snygga + att jag tvingat Dennis gå med på att ha hallväggarna gråa. "Vi gör så här nu, och så kan du få välja vardagsrumstapeten." Och om han gjorde. Jag visste bara inte att jag var på väg att flytta ihop med Agda, röker gula blend, 68 år.

När vi sitter där och ska skriva upp alla nummer på tapeterna och vilket rum de ska in i, så ändrar vi oss. Dennis inser hur mycket jag hatar tapeten han har valt och vill då inte ha den (thank god)

Vi sitter och bläddrar och är oöverens och kommer ingen vart. Tills det bara släpper. Vi kommer överens om en tapet till vardagsrummet och en till arbetsrummet som går snyggt ihop med hallen. Klart. På måndag drar det igång! Vi ska dit och se lite vad vi själva kan göra, tapeter blir nästa vecka. Och sen är det dags att bo!

Ska fota lite nu "innan" så ska ni få se hur fint det kommer bli!

Pussar och kramar

100116

Jag och Dennis brukar slåss, rätt ofta. Och rätt hårt.


100115

RAH RAH AHAHAH ROMA MAMA GAGA OHLALA..
Jag har varit så uttråkad hela dagen.
Till och med så uttråkad att jag inte haft lust att blogga för att jag inte haft någonting att blogga om.
Dennis läser över min axel när jag skriver. Jätte ofta dessutom. Fast jag har bett honom att inte göra det. Inte som att han inte kan läsa vad jag skrivit sen, läggs ut på bloggen som är öppen för alla.

För övrigt är det någonting fel på mitt "L". Alltså tangenten på datorn. Funderade ett tag på om jag skulle försöka undvika alla ord som innehåller bokstaven "L" i blogginläggen, men det blev för jobbigt. Så jag tänkte istället att jag kan förvarna om att "L" ibland faller bort, och jag orkar inte alltid korr. läsa. Men jag lovar att göra mitt bästa för att slå så hårt på tangenten som möjligt. (Utan att riskera skada K Ö O P komma punkt-tangenterna).

bokstäverna a och g borde förövrigt byta plats. skriver alltid "jga".

Partey i kväll. Får se hur lyckat det blir.

100114

Scrabble was invented by nazis to piss off kids with dyslexia.


100114-planet earth

Vi kollar på planet earth serien.

Om jag skulle vara ett djur skulle jag vara en elefant, för de är mina favoritdjur. Och pingviner. Dom ser ut som små uppklädda människor. Och pratar nog med brittisk dialekt om de skulle kunna prata. Elefanter är sjukt softa, lunkar fram, chillar, viftar lite med öronen.. Dom känns lite som ett djur som går den där extra milen, gets the job done liksom. Så vill jag vara.

Jag efter en stadig middag?

 

Dennis skulle vara en apa, så att han skulle kunna fjanta runt i träden, och så måste han ju bära blöja för att kunna vistas bland folk.


Grottor är för övrigt tuffa.

En sak jag undrar över däremot är, alla djur dom pratar om som lever "under extrema förhållanden" som har lärt sig att anpassa sig och lyckas överleva där ingen annan kan.
Varför?
Bo någon annan stans..
Är det inte lättare att flytta en bit, istället för att genom generationer evolvera till att kunna "anpassa sig till omöjliga levnadsförhållanden". Fucking tards. Djur är för jävla dumma...

Kängrur slickar sig kalla. Sjukt effektivt är det också. Det såg jag med värmekamera.. Ska jag prova i sommar. Kanske.


100114

Tentan är inlämnad! Jag är fri från helvetet! Om jag blir godkänd det vill säga.. Vet inte ens när jag får reda på det.. Ursh vad jobbigt, nu blev jag nere igen.

Jag har ju som tidigare beskrivits av en ren oplanerad slump, bilvit hälsosam, så jag tänkte att jag skulle göra det till lite av mitt nya projekt nu när tentan är över.

Middag idag

Granatäpple, apelsin och äppeljuice!
Imorgon ska jag look into gymkort.
Jag rökte 3 ciggaretter igår när jag och Dennis var ute och firade att jag var klar med tentan.
Jaja, cigg och alkohol kommer jag ju inte lägga ner med, det säger ju sig självt.
Men fan va snygg jag tänker vara beach 10! ;)
Kommer väl lite före och efterbilder kanske..
pusspuss, nu ska här ätas frukt!


100112

Jag har precis insett att jag behöver tjäna pengar redan i maj. För i maj får jag bara ett halft studiedlån. Var ska jag få pengar ifrån hade ni tänkt? Va?

Nu är det dags gott folk. Ge mig ett jobb. Gör det nu. Tack på förhand.

Får väl börja sälja kläder. Ska ju komma igång ordentligt nu när jag snart har ett helt arbetsrum att vara i!


Sen ska jag bli en cool tant.

Appropå Chanel snubblade jag över en blogg idag som tipsade om detta;
http://eckelbobbah.blogg.se/2010/january/chanel-lanserar-temporara-tatueringar.html
Så fruktansvärt jävla snyggt.
Godnatt, dags för tentaplugg.

100111-after eight

jag är fortf. inte klar och har nu ätit för mycket wok och för många after eight och vill bara kräkas.. sova och kolla på darkwing duck. kräk. oj, typ nu kommer det..


100111-Jag dör

Jag dör, jag dör, jag dör, jag dör.
Det går inte.
Nu ska jag äta en macka med tartex, sen ska jag dö,dö,dö.
Den här jävla tentan kan hoppa upp och sätta sig.

100111-Jobb-hunt

Äntligen måndag! Är det bara jag som är en sucker för veckodagar? Visst, finns massa roliga saker att göra hela helgerna, men jag gillar struktur och struktur har man på veckodagar. Jag gillar dessutom 2 saker med struktur, antingen det självklara, själva strukturen. Eller att bryta strukturen, men lik förbannat måste det ju finnas en struktur för att jag ska kynna bryta den.

Det är exempelvis mycket roligare att gå ut på vardagar (en så kallad schoolnight) än att gå ut på helgerna.
På vardagar är bara det roliga folket ute, som skiter i att det är vardag, på helger är alla ute, för att det "hör till".
Då stannar jag hemma och glor på film.

Jag har sökt jobb idag, för jag har hittat ett helt perfekt jobb, och jag tycker mig inte var tillräckligt sysselsatt trots 100% studietakt. Personalshopper/stylist. I beskrivningen sökte de precis allt jag kan och är bra på, jag bara vet att jag är som gjord för jobbet. Bäst de hör av sig.

Fan vad fint väder det är utanför mitt fönster. Sol och skit. Snön riktigt glittrar.

Måste langa upp en bild sen på pälsvästen jag sytt. Men vill snygga till 2 sömmar först, så håll ut helt enkelt.

Nu är det bara att fortsätt med min värsta fiende, hemtentan. Men snart borde det bli klar. Imorgon är det skola. Spännande. Puss och kram.

100110-Mamma

Idag fyller min mamma år. Vi har ätit tårta där precis, så nu har jag såklart ont i magen.
Jag räkte i fredags, det var väl sådär, hade nog kunnat klara mig en ganska bra bit längre på kvällen än vad jag gjorde, men jag visste ju liksom att jag skulle cave;a förr eller senare efter som jag drack öl så då tog jag en cigg redan inne på andra ölen. Men nu har jag inte rökt sedan dess. 8 dagar i sträck blev det ju i alla fall. Tror jag ska köpa mig några nikotintuggummin om jag fortsätter såhär, jag är ju helt olidlig att vara i närheten av utan nikotin.

Nu ska jag stirra lite på klockan till det är middagsdags, för vi ska äta pizza. Pizza är min favoritmat. Förutom potatis gratäng.

100110-Mamma

Idag fyller min mamma år. Vi har ätit tårta där precis, så nu har jag såklart ont i magen.
Jag räkte i fredags, det var väl sådär, hade nog kunnat klara mig en ganska bra bit längre på kvällen än vad jag gjorde, men jag visste ju liksom att jag skulle cave;a förr eller senare efter som jag drack öl så då tog jag en cigg redan inne på andra ölen. Men nu har jag inte rökt sedan dess. 8 dagar i sträck blev det ju i alla fall. Tror jag ska köpa mig några nikotintuggummin om jag fortsätter såhär, jag är ju helt olidlig att vara i närheten av utan nikotin.

Nu ska jag stirra lite på klockan till det är middagsdags, för vi ska äta pizza. Pizza är min favorit mat. Förutom potatis gratäng.

100109

Jag har inte sovit 2 timmar. Jag kan inte vara rolig hela tiden. godnatt en stund till.


100108-Luftslott

Bara att fortsätta med hemtentan nu då. Gett mig själv lite sovmorgon idag.

 

Såg luftslottet som sprängdes igår. Massor som inte stämde med boken. Men den var bra.

Jag fattar bara inte titeln. Luftslottet som sprängdes. Luftslott? Vardå någon stans liksom? Vad fan är ett luftslott liksom, och hur skulle man kunna spränga det, om det nu är gjort av luft? Och vilken kung skulle vilja bo i det?

"Här har du knugen, ett alldeles eget slott! Vi hade lite ont om både trä och tegel så det blev av luft"

 

Är kanske kejsaren i kejsarens nya kläder som bor där. han är ju rätt lättlurad trots allt.


100107-Fy bövelen för metro

"Här listar vi de hetaste slangorden i storstäderna"
Det är ju en skitdålig lista!
I malmö säger man "tast" istället för håll tyst...
Det är väl inte slang. Det är ett talfel på "tyst". Alltså skånska för tyst...

Gillar dock att Glenn-arna säger "flens" om någonting tråkigt.. Om dom nu gör det, Metro brukar väl kanske inte ha de mest statistiskt korekta undersökningarna. Jag lovar att det där med "tast" va en jävel, från någonstans i sverige, som befann sig i malmö för tillfället som sa fel för att han hade bränt sig på tungan på McDonalds kaffe och metro bara:
"Åhohoja, i Malmö säger dom visst Tast istället för Håll tyst! Seppåfan!"
Nästa kille bara:
"STOPPA PRESSARNA! Vi har ett skoooooop! Vi ska bara sätta oss och göra en "lista" på lite andra antingen sedan gammalt slang folk använder och blanda det med lite "ny" slang som vi hittar på här nu på plats!"

NÄ! Här ska ni få lite bra tips i stället från en mycket vis man:

Angående Rött Te, T-röd: http://www.youtube.com/watch?v=YN0G7lcciEs&feature=related

Angående hudfärgade tröjor: http://www.youtube.com/watch?v=9__Imqh4Id4

Angående knark: http://www.youtube.com/watch?v=cOpzIr1eUAU&feature=related

Varsågoda, lite olika alternativ beroende på vad du sitter och funderar på där hemma!

100107-Får jag ge upp snart?

Jag gillar inte den här hemtentan. Nä jag gör det bara inte.
Kan jag inte bara blir klar med någon form av halvdant resultat snart som åtminstånde skulle ge mig godkänt så att jag kan ge upp?

Jag lovar att få högsta betyg till nästa delkurs om den här bara smärtfritt kan vara över snart.

(Btw, Midnight Cowboy... Sådär va?)

100107-På tal om porr

Tyckte det var dags att slänga upp denna gamla klassiker på Mrs. Garrison jag hittade i en sexleksakstidning nu när det varit så mycket snack om porr på senaste! Godmorgon Sverige.

Läsartävling: Kan du se vem som är vem???

Kanske pris till en vinnare, kanske inte...


100106-MacBook

Lite bilder som fanns på Denns dator :) Tillexempel min fina fina pälsmössa som var förstor så jag lämnade tillbaka den.. Snyggsnyggsnygg, jag ångrar mig massor... Finns kanske kvar? Kolla i veckan. Ohyes!
Då ska vi se vad vi hittar mer....
Tillexempel...
Chilla lite på beachen? A-hula-hula-style!
Eller why not go for a swim? With ze fishes!
har jag lagt upp bild på mitt hår btw.. Think not..
Sådär. Nu back to work!

100106-Comhem

Har precis pratat med Comhem (om att flytta över abonnemanget till sköndal och att utöka internet OCH (hör och häpna) skaffa tv). Jätte jobbigt blev det, då linjen var extremt dålig och det satt en småsur skåning i andra ändan.. Jag fattade fan inte ett ord!

 

"Kaunuduueuääue"

"Ursäkta?"

"KAUNUDUEUDÖÖÖUÄÄÄJAAIUNUT"

"Va?"

"Kan du dröja en minut"

"Jaha, aaa.."

 

Nu Tror jag i alla fall att jag har snabbare internet och en digitalbox på väg hem, det börjar dock gälla lite tidigade än jag tänkt mig, men orka försöka förklara det... Jag trodde "tala god svanska" var ett krav på sånna där telejobb..


100106- Pornless n' pimped

Min ofrivilliga porr är nu borta. Men tid tog det. Så NU blir det äntligen:

Kostymdesign givetvis Jean-Paul Gaultier.

Rätt ball film faktiskt. Alla rum är i olika färger, exempelvis ett rött rum, ett vitt och ett grönt. Och vissa karaktärers kläder ändrar fräg när de byter rum..

 

Ett annat exempel på en Gaultier-film:

 

Nu är det titta film dags. Sen ska jag jaga upp Denn så att han tar sig till sköndal och hämtar grejer och sen ska vi köpa en microvågsugn och ett strykjärn!


100105-Under construction

Nämen kolla vad lillasyster heroin har fixat och donat och pyntat och grejsat!

Börjar ju fan bli lite "pimped out" i alla fall!

 

Har lite pluggpaus nu efter att ha sett Desperatly seeking Susan på lilla datorn (uppdelad i 12 delar på youtube och av någon konstig anledning var dessutom hela filmen spegelvänd..) och nu väntar på att Denn tar bort all min ofrivilliga porr på den andra datorn (den har ju haft något form av kåtslag och börjat ta hem genvägar till diverse porrsiter av sig själv). Jag får väl ta och skaffa sånt där "virusskydd" som alla pratar om, typ echinagard.. (Punchlinetrumma).

Nä, humorskärpning nu. Har suttit hemma hela dagen med pluggandet (förutom en liten vända till akademibokhandeln Frescati för att inhandla en bok och snabbt ta mig hem på samma sl-biljett). Jag har inte rökt på snart 5 dygn och ska DESSUTOM dra ner på onyttigheterna. Jag är med andra ord rastlös och sugen på ALLT! (JA, allt!) Nu blir det snart, (när datorn är fixad) Kocken, tjyven, hans fru och hennes älskare.

 

Än en gång Saga, tack för att du hjälper mig fixa till bloggen lite!


100105-Virus 2

Datorn laddar nu ner porr på mitt skrivbord av sig själv.. Är det nu jag ska börja orora mig på riktigt?

 


100105-Virus

Datorn (alltså stora laptopen, inte denna) stängdes mystiskt av vid flera tillfällen igår. "Ojdå, jaja.." Tänker Bella. Ingen fara med det inte.

 

Nu sa jag det till Denn som blev lite suspicious.. "TROJANER" Utbrister han. Jahaja, som dom där i den där filmen med Brad Pitt?? Tydligen inte, utan något virus som vill sabba hela min dator och tydligen bara växer och vill ta sig in bakvägar och vad allt han babblar om..

 

Denn klagar alltid på att jag ber honom göra allt på datorn åt mig. "Let me google it for you" har jag hört många gånger. Så Denn, in your face. Så här går det när jag ska försöka göra saker själv. Nöjd nu. Jag fungerar så att jag trycker "fortsätt" "tillåt" "installera" "ok" om det alternativet finns. Annars funkar det ju inte. Och då blir såhär. Så indirekt kan vi ju säga att allt är hans fel, right?

Tänk att detta hade jag nästan glömt:

http://www.youtube.com/watch?v=tLmzTW2zHs8
http://www.youtube.com/watch?v=jpQvroey4gE&feature=related

Oooooh, vad rädda vi blir!


100105

Sjukt opraktiskt att var 3 personer på 2 nycklar. Det är trångt här i Alvik nu, men ack så billigt det är att bo såhär, om nu alla 3 betalade hyra..

Måste hela vägen till frescati för att köpa en bok. Inget busskort.

Just det. PS eller någont sådant.
Av någon anlednig har jag inte rökt sedan nyårsafton. Måste vara den första på jorden som "av misstag" håller det alla andra lovar på nyår. Jag har inte slutat. Det har bara inte bilvit av..


100104-Inköpslista

Jag kom på idén att åka till willys och handla lite basgrejer. Dumt drag. Nu sitter vi och är oense om inköpslistan. För att med det som Denn vill ha så kommer det sluta med att vi står i kassan och det kostar en miljon, och även fast jag inte vill ha majoriteten av grejerna ska jag fortfarande betala hälften.

 

Själv kan jag leva med havregrynsgröt till frulle och nudelsoppa resten av dagen. Jag kunde inte bry mig mindre om maten är "tråkig". God mat i alla ära, men det är fan inte nödväntigt med gormetmåltider 24-7..

 

Så nu ska vi bråka vidare lite om det! :) Tudels!


100104-Nu kom jag på det

NYÅRSLÖFTET: 2010 SKA BLI MITT BÄSTA OCH MEST PRODUKTIVA ÅR NÅGONSIN


100104

Det här året vill sig bara inte. Nä, inte alls faktiskt.
(Nummer 1)Allt började ju redan på nyårsafton, när vi förbereder oss för att fira in det nya året. Min stövel gick sönder i hälen. "Det är lugnt säger" Denn. "Vi fixar det". Så vi svänger ihop en liten provisorisk lösning med hjälp av superlim, som vi hoppas på ska hålla åtminstånde för kvällen. Det börjar dra ihop sig och vi ska iväg, uppklädda och jävligt stiliga. Denn hade linnat för långt ner, hälen böjer sig fortfarande innåt när jag drar ner foten i skon. Jävla skit. "lugn, lugn" Säger Denn till en nu rätt uppstressad Bella. Vi limmar lite till och inser att vi kommer få ta nästa buss (en halvtimma senare).

 

(Nummer2)Klocka är 20 i och vi går ut för att ta en ciggarett för att lugna irritationen en aning. Familjens katt som vi är där för att vakta vill gå ut. Efter att tveka en liten stund tänker jag "OK, bussen går inte förräns om 40 minuter, och inte en enda gång på hela veckan har han velat vara ute i kylan mer än i 10". Tji fick jag, kattjäveln springer in under verandan och vägrar komma in, tiden går och vi inser att vi kommer misa bussen. Vi missar bussen. Fortfarande ingen katt. Jag är otroligt uppstressat och börjar dessutom bli helt utmattad redan här efter som jag (Nummer 3) är dödsförkyld. Efter jävligt mycket om och men lyckas vi få in kattskrället lagom så vi lyckas springa till bussen (som givetvis är försenad) och sedan springa till pendeltågen och äntligen vara på väg. Redan svettig i finkläderna.

 

Middag och 12-slag och en liten bit in på festandet efter 12 var jätte trevligt. Men förvisso alltför tjejfattigt. "J" ringer därför dit sin flickvän (som förvisso är trevlig) och hennes vad som visade sig vara idiot-pack-polare.. (anar jag ett nummer 4?) Dom kom och dom förstörde hela festen till en sådan grad att värden inte ens kännde sig specielt välkommen i sin egen fest.

 

"Ok". Sa vi tillslut och hakade på "M" till en efterfest han visste om. Dock var vi en för mycket för att få plats i en taxi (som för övringt var omöjligt att få tag på) så vi tar tunnelbanan. "M" ringer sin vän och säger att han är på väg med "T" och några av hans kompisar. Varpå killen säger "Aha "T", han har inte med sig han den där anti-fascisten va?" (här kommer det nummer 5) Och syftar givetvis på Denn.. Aja vi drar dit i alla fall med tanken att han nog inte skulle känna igen honom i kostym och allt. Dock var festen astrist så jag och Denn drog efter ca 10..

 

(Nummer 6) Vi somnar på tunnelbanan, vaknar Hässelby strand. Vi åker tillbaka till Brommaplan. Jag har redan blivit någonform av bakfull med den värsta huvudvärk jag någonsin varit med om. Tar taxi som komstar det dubbla jämfört med en vanlig helgkväll (Nummer 7 åtminstånde va?)

Nyårsdagen var väl helt ok förutom att (nummer 8) det roligaste med att bo hemma hos pappa (alla filmkanaler) inte fungerade. Men vi kollade på massa DVD skivor i stället.

2a januari, som ni nog läst, var jag magsjuk och kunde inte så mycket som ens dricka en klunk vatten på hela dagen. (nummer 9)

Igår var trevligt. Jag och mamma var på teater och fikade. Sen skulle jag hem och städa. Vilket var jättejobbigt efter som magen fortfarnade var känslig, plus att hjälpen jag har var Anton (som inte gör någonting ordentligt utan bara halvdant och säger, jag gör resten sen..) Och Denn som gör allting i slowmotion och lägger mer tid på vilken "städmusik" han ska ha, än den faktiska städandet.

Idag tvättar jag och pluggar, har hemtenta. Kan inte hitta "Hans engelska fru" från 1927 någonstans och skulle verkligen vilja sen den igen för att kunna känna mig nöjd med min filmanalys av den..

Nu måste jag dock fortsätta.

Just det. Skit irriterad är jag också, för jag har inte rökt sen nyårsafton. Jag vet inte varför. Men nu har det gått så långt att det blivit lite av en grej av det.


100103

Nu är magjäveln lite bättre i alla fall. Tur det. Idag ska jag på teater med min mamma. Minns inte riktigt vad vi skulle se.. Ska köpa ett gäng nikotintuggummin också. Hör kanske inte till saken. Fan, busskort...

100102-Må illa, NFTW

fy fan vad det är värdelöst att vara magsjuk, som jag av något jävla anledning plötsligt blivit. Kräks inte äns nu för jag är så tom i magen man bara kan bli. Pallar inte ens dricka vatten. Tillbaka till sängen nu. Värdelöst värdelöst värdelöst. Är det min kropp som vill loosa julmatsvikten med en gång? För att jag tror just nu så lyckas den nog rätt väl. Jävla skit dessutom, jag skulle ju städa.

100102

L.A. Ink...
Tröttnar inte folk på at lyssna på folks snyfthistorier? Räckte inte Miami Ink? Nä vi måste ha L.A.-bornas snyfthistorier OCKSÅ! Och dessutom måste man lyssna på Kat von D's naiva liv. "OH, Orbie we're gunna be together 4-ever and ever!" "Oh, Nikki Sixx, WE'RE gunna be together 4-ever"... 
Men oj va hon hottade upp sin kroppsform lagom till hon startade sin egna studio (TV-show). Hon va ju fan rätt små fet i Miami..



Jag har försökt komma på lite roliga nyårslöften i år.. Svårt som fan faktiskt. Jag vill lova nånting som jag kan hålla och som man märker av med en gång.. Så jävla tråkigt med "äta mer vegetariskt" som Dennis har, eller "träna mer" "dricka mindre" "röka Mindre".. bara skitsnack ju.. Har någon ett juste förslag? Tell me!

Jag önska att jag va lite tjockare eller något så hade jag kunnat säga, "jag ska gå ner si och så mycket tills då och då..", men ok.. jag ska i alla fall gå ner julvikten! Men å andra sidan så tar det väl typ 2 dagar av slarva med maten så är jag tillbaka till mitt vanliga jag..

OJ! Nu är det "Cheers!" på tv! Jag får ta och återkomma! Lämna tips så länge!


100101

Nu lever vi alltså på 10-talet. Blir ju askonstigt. Nu mer nyråsdagsfilmtittande. Imorgon kan jag summera nyårsafton. Dark knight. Puss

RSS 2.0