Fail-måndag redan innan kl 7

Jag har en enorm vagel i ögat. Så jäval äckligt.

Snart så!

Denn har varit i staterna allt för länge nu. Men på torsdag kommer han hem. Oj vad jag längtar. Ja. Oj. Och tänk bara att få vila ögonen på hans snygga lilla nuna igen. Känns som en evighet.

Igår lekte Heroinet vuxen och satt hemma och tittade på tv. Ett jätte intressant program på kanalen "Axess tv" som hetter "örternas rike" och gickhelt enkelt ut på att en kvinna satt i olika rum i sitt hem och berättade vad man kan göra för fiffiga saker med olika typer av växter och örter. Nämnde det i en facebook-statusrad, men ingen verkade fatta. Folk verkar tro att jag gjortde det ofrivilligt. Icke då. Jag vaknade dessutom fem i morse och var JÄTTEpigg, men då lyckades jag ialla fall leta upp lite av min ungdomliga sida och lägga mig och somna om efter ett tag.


Snygg bild!

Just nu dock:


Häng med katten, som också ville leka med pappsens dator.

Kärlek till er alla, men mest till min underbart vackra baby!
Kan inte vänta tills jag får krama ditt huvud, och känna doften av din "old spice"

OLD SPICE

Testiklar

"Jag tycker inte om att du gnuggar dina testiklar i mitt ansikte, men jag är villig att dö för din rätt att göra det"


Dr. Bella

Var på fest i fredags och träffade en brud där. Hon frågade hur jag kände Johan, varpå han svarar "Bella är min gynekolog". "Va?" säger hon "Oj, och du som är så ung, vad häftigt". Sen fortsatte vi och Johan hyllade vilket jättebegåvad gynekolog jag var och att han inte alls kände sig obekväm i stolen när han va hos mig. Och hon förstod preciiiis vad han menade, det är ju så obehagligt att gå till gynekologen. Så jävla dum. Men vad ska man förvnta sig från en blond jävla fashion-fail som heter maddis...

Helt solo

Hanna fattar. Appropå det lyckades jag tappa bort henne idag igen. Ett tag iall fall. Nu hr hon telefon igen, det är ju bra.

Jag har precis avnjutit en fin middag så här på min andra gräsänkedag. Tog mig tillfället i akt att laga min specialité. Billys micropizza. Och CocaCola till det. Fan hälsan själv alltså. Jag måste hitta min iPod-sladd, morgondagens jobb kommer inte vara uthärdligt utan den. Men Denn har slarvat bort sladden och tagit med sig iPhone laddaren till staterna.

Nä, ska fan ta en Billys till. Hanna kommer hit efter "allsången". Gjorde lite observationer med mobilen idag, men jag pallar inte hämta telefonsladden. Så vi tar det sen.


Jag tror att hon till vänster är JÄTTEbra på att suga kuk.

HÄÄJJDÅH DENN!

Min bättre hälft har nyss lämnat mig för att söka lyckan i staterna som när förenade är amerikat. Men han blir snabbt utbytt mot den lilla tösen jag kallar tedd!

Fan jag har inte varit riktigt arg på någonting på sjukt länge.. Så jävla obehagligt, håller jag på att bli en lugn och sansad och trevlig människa? Jag brukar ha hunnit lacka på minst 3 saker innan morgonkaffet och nu kan jag inte ens komma på en person som jag tycker är dum i huvudet för tillfället.. De flesta är ju dumma i huvudet i mina ögon.. Var är den bittra surfittan som är jag? Jag blir inte lika lätt irriterad, jag har inte kastat saker omkring mig, jag har inte skällt ut några bordskanter för att de är felplacerade så att jag går in i dom.

Vad ska det bli av en snäll och treevlig heroinbella.. Får döpa om mig till typ "Smultronbella".. Fy fan. Jaja här lite passande nog är några gulliga bilder med en katt:Den här sista hade visst inget med katter att göra.

Fejjs


Hanna har ingen telefon. Sjukt jobbigt. Vi har bestämt möte men jag har inget busskort och hinner inte nu heller, för allt blev ändrade planer! Kan hon ta och kolla sin FB eller? gaaaah, blir galen, vill verkligen inte ge mig ut i regnet för att åka till T-C för att säga "Hej! jag måste dra, ska på middag, tänkte bara säga det" och sen åka tillbaka.. ååååååh, svarasvarasvara!

ANTM


Jag tycker hon ser ut som en clown. Obehagligt.

Goddag goddag

På storsjöyran fanns det ett tält där man kunde handla cheap monday, weekday och monki kläder för 75-90% rea. Jag köpte 2 par byxor, ett linne en t-shirt, två koftor och en jacka för 240 spänn. Sjukt nice. Imorgon drar jag typ till .... Kalmar tror jag. Vet inte så noga faktiskt. Igår såg jag ut såhär. Om någon har glömt hure e jag ser ut.

Byxor från monki på yran. 40:-. soft. önskar att kläder alltid (luktade fick jag för mig att skriva) kostade så.

Schnygg i håre kan man passa på att vara också. Jaja.

Ja, eller hela jag är ju sjukt snygg när jag lägger den sidan till.

Nä, jag ska nog dra och spruta lite skit i läpparna nu som alla andra storbloggare gör!
ÅÅÅH appropå det, varför går alla och opererar sig förutom den som skulle behöva det mest av alla?
Ja, jag menar du peter08;

NÄMEN HÄJJE!

Jaaa, uppdateringar blir det inte många asså. Jag har fått nytt jobb och reser runt i sverige som säljare. Jag har precis varit på storsjöyran i östersund och jobbat i samband med det. (Hann till och med se "från och med du" med skitsnygga Oskar Linnros, början av Maskinen och Hoffmaistro!)

Kom i alla fall hem igår eftermiddag och myste med min underbara älskling, och ikväll ska jag umgås med min andra underbara älskling, har nog nämt henne förr, ni får gissa!


ooooo, nu måste jag kissa och göra mig klar! Men jag lovar att skriva en rad lite senare! Kul att det fortfarande finns ett litet antal människor som tålmodigt kikar inte varge dag, trots uppdateringen :)

TUDELS!

RSS 2.0