Nä, jag kanske inte...

...beter mig efter min ålder.
...städar undan efter mig jämt, trots att jag är pedant när det kommer till andras städning.
...läser Dn, utan bara prenumererar på den för att det är smart-poäng.
...tänkte mig för när jag gjorde en "trampstamp" med en bandlogga.
...heller tänkte mig så noga för när jag lät polaren tatuera över den ovannämda med en kryss och texten "nej tack" med sin hemma byggda tatueringsmaskin på fyllan.
...skriver de mest intressanta blogginläggen varje dag.
...pluggar fast jag borde jämt, utan kollar på tv-program som är så dåliga att jag får ont i huvudet istället.
...talar helt sannig när jag säger att "Jag försöker att inte ha för höga förhoppningar" ang. intagningen till hösten, för OM jag har, jag kommer bli helt förstörd om det inte går vägen.
...alltid är så nyttig utan röker fyra ciggaretter och äter ett paket kakor till middag.
...tänkte mig för när jag piercade armen för andra gången, trots att de första inte läkte på nästan ett år.
...kan laga mat, utan bränner mina snabbmackaroner i kastrullen fast jag är vuxen nu.
...menar vad jag säger att "pengar löser sig alltid" utan har sådan extremångest över att jag inte vet exakt vad jag kommer ha för inkomst i mars nästa år.
...alltid tycker att man måste va på humör för att ligga, utan kan bjuda lite på sig själv.
...skulle ge bort mina pengar till välgörenhet om jag vann 100 miljoner på lotto, kanske inte ens lite.. Vad vet jag?
...alltid vet vad jag pratar om i en disskusion, men ger mig fan på att vina ändå.
...är stolt över att vara 183 cm lång, helt av mig själv, alla gånger.
...har någon vidare förståelse till att alla ska ha rätt till sina åsikter, inte när dom har fel.
...är så smart som jag alltid trott, men skyllt betyg på att jag var skoltrött "Jag kan ju, om jag bara hade gjort alla proven"
...är så bra på att banta, som man skulle kunna tycka att jag är.
...vet riktigt vad "flash" eller "html" är, men hoppas att det ska lösa sig ändå, efter som jag ska ha en hemsida gjord i flash klar om drygt 4 veckor.
...alltid tvättar håret när jag borde, utan försöker "dölja" flottiga hårrötter på flera olika innovativa sätt.
...alltid är så trevlig och tillmötesgående utan en gnutta nikotin i mig.
...alltid är så trevlig och tillmötesgående utan mat i magen.
...alltid är så trevlig och tillmötesgående när någon föreslår "mysig hemma kväll" när jag tänker "röja järnet utekväll som om jag vore 18 jordsnurr"
...alltid är så trevlig och tillmötesgående på mornarna trots att jag evisas med att vara "morgonmänniska" och vill gärna gå upp vid 6, oavsett om jag orkar eller inte.
...alltid är så trevlig och tillmötesgående, punkt.

MEN, jag...
ge mig en stund, ska fundera. Eller kom med förslag..

What's the deal with airplane food?

någonting jag nu bestämt mig för att inte förstå mig på är sånna här jävla noppa-bort-alla-håret-i-en-rasande-fart-maskin. Eller "silk-epil". Eller "epilator" eller vad nu det rätta namdet är.

Dom lämar hälften av håret kvar på benet. Man är röd och prickig i 2 dagar. och sen när helvetena ska växa ut så växer vissa ut UNDER huden och blir som ett litet streck på benet istället. Nä fy. Ville jag ha fulare ben än innan skulle jag h slagit på dom med en hammare.


7 juni 2010

Läng dag idag. Tränade i morse, armar och axlar. Jobbit, fast det har blivit lättare, men har alltid varit sjukt klen i armarna, och axlar? Vem använder axelmuskler? Jaja, onsdag blire ben och mage roligare!

Sen var det första dagen på Södertörn och "webbdesign med multimedia", kul. Eller ja.. nja, kursen kommer nog bli kul, första 2 timmarna på föreläsningen var sånt extrem waste of time.. Vi fick kolla på medans föreläsaren gick in på sjuttonbilljonerfemtitre interaktiva webbsidor och visade ALLA menyval i detalj på en bra och en dålig cd-rom från 1996. Vad det viktiga var i informationen vet jag inte helt hundra. I vilket fall som helst påstod han att det skulle komma MASSA bra och viktig iformation sista timmen. Alltså när jag var tvungen att gå.

Sen har jag passat mina underbara små monster till småsyskon!

Beat, men dags att analysera hemsidor!


Godis.

Plötsligt blev jag något sanslöst sugen på plockgodis. Vilket är konstigt efter som jag aldrig äter plockgodis.

Fiskar och colaflaskor är gott, fast godis är äckligt, man mår bara illa sen.

Bring it on!

Helt överlycklig när jag nyss slog på tvn och Bring it on 3 rullar för fullt. Helt underbart. Vad är det med skitdåliga high school filmer att vara så jävla skit bra. Och uppföljare. Hayden Panettiere och Beyonce's lillsyrra.

"You have to decide who you're cheering for"


6 juni 2010

Fick nyss reda på att det är Sveriges nationaldag idag. Big who cares.

Isabella har precis beställt skor. Alldeles för höga, precis som alla mina andra fantastiska skor som jag har mer som prydnader än, just, skor. Inte det att jag inte kan gå i dom. För det är jag skitbra på, det är mest det att jag slår i huvet allt förofta och vissa misstar mig för en transvestit då jag blir bårtåt 2 meter lång. Men det gör inget. Dom här SKA jag använda. Jag lovar.

Hur reparerar man hår i 7 dimensioner? Man kan ju inte bara random säga saker i reklamer utan ätt förklara sig. Vilka 7 dimensioner? Har hår 7 dimensioner? eller är det schampoot som har 7 dimensioer? Nä, fan vad lack jag blev nu. Jävla skit schampoo som jag inte tänker säga namnet på för att jag vill inte göra gratis reklam plus att reklamen är slut och jag kan inte stava till det.


Nya tillskottet till samligen

Pix fortsätter!


Ute på tentaöl med Ebba och Sabina
(Man kan inte vara vacker alla dagar och i alla tillstånd)

Satt på berget i skinnis och drack mägder av öl, vräkte i oss rostbiff, potatissallad och baugette och så en himlarns tjusig solnedgång till avlägsna toner av AC/DC(spelade på stadion), som gick sådär att fota...

men alla gjorde vi ett försök.

Härom kvällen var jag ute med denna sköna fröken, Sofia.
Vi hade JÄTTEROLIGT och har här försökt dokumentera för Erika som sitter och trycker i trista Barcelona att man visst har JÄTTEROLIGT hemma i sverige, hela tiden över allt!

Jag och Klara-färdiga-gå skrattar så vi håller på att trilla av stolen, fast vi satt i en soffa, så det gick bra ändå!

Lika så för dessa två glada nunor!

Sen sprang jag ihop med Arre och Banjo som klättrade i grejer och så gungade vi i lekparken (man måste ju underhålla dom små liven) Sen begav vi oss hem till mig för att kollektivt jävlas med Dennis som låg och sov!

Och det får räcka för nu, för nu ska den här party-pinglan ut och göra dreggen osäkra!

Lite pix kanske?


Titta här hittade jag ju en liten bild på fröken Theodor skedandes med min fina karl!

Det här är min ena katt. På badrumsmattan. Han är lite tjock säger vissa. Men han har bara kraftig päls. Han ser nästan lite arg ut här, men oftas ser han mest dum och glad ut. Som de flesta tjocka människor.

Jag ser lite konstig ut på den här bilden. I nyllet alltså. Men fin i håret var jag. Det här är ju alltså innan jag klippte mig. Eller rakade då.

Det här är ju min andra katt, hon kan också se lite slapp ut. Fast hon är smal. Det kan vara därför fol tror att de andra är tjock, för att hon inte alls är det. Och missförstå mig inte nu, jag brukar inte försöka försvara tjockisar i anat fall, men ziggy är ju liksom mysig för han är mjuk och har päls, det har ju inte "vanliga" tjockisar liksom.

Det här är Lynns fisk. Det är en mycket speciell fisk. Har förmågan att fånga ens intresse i timmar.

Äh, har fler bilder men dom får komma när jag tränat klart. Så har ni nånting att se fram emot så läge också!

5 juni 2010

Torsdag blev en sån där alldeles för lång utekväll. Lyckas ju med såna ibland. Igår blev en ite-gå-ur-sängen-på-hela-dagen-dag. Vilket då innebara int-gå-till-gymmet-dag. Dåligt. Ska gå idag istället, väntar bara på att Denn ska komma hem från affärn och fixa frukost, sen äre bröst och rygg för hela slanten.

Urshursh, nu ska jag inte skriva så mycket mer för jag känner mig inte så jävla rolig.

Ska till gymmet, och sen drar jag och hänger med småsyskonen. Denn drar med Theo till Lund för att flytta hem hans grejer. Japp, Denn har sin pojkvän tillbaka, trodde ha ja, Theo ska sitta ute i Hälleforsnäs och lära sig ta över familjeföretaget, för sånt gör man i fina familjer.

Nästa ilägg tänkte jag nog bjuda på lite bilder. Jag ska bara lyckas orka föra över till datorn.

Nu börjar det nog lukta lite frulle, ska gå och se efter.

Föresten.

Hörde igår att det förekommit hot mot judiska församlingen och dylikt.
Jag vill bara på minna om att vi inte är anit-semiter, vi är alla palestinier.
Det är Israel vi bojkottar, inte ett folkslag vi hatar.

Ship to Gaza

Ny stöddemonstration imorogn kl. 18

3 Juni 2010

Så jävla skitkonstigt. Jag har inget att göra. Jag har gått upp ur sängen, suttit framför trynboken en stund plockat fram knäckemacka med kaviar och glas o'boy som jag tänkte mig att jag skulle vräka i mig framför tvn (According to Jim. Ja. Jag vet. Låt mig vara. Släpp det bara)

Anledningen är ju att skolan slutade igår. Och efter som min kära familj blir så stolta när jag faktiskt fullbordar någonting så hade vi student-grillning hemma hos pappa, present fick jag till och med. Gym-handskar, no more handvalkar.

Södertörn är sega med att bekräfta min regestrering. Så inga pengar än. Men det fixar mamma. Så det blir en sväng till socialstyrelsen sen.

I eftermiddag blir det fira-sluta-skolan-picnick med Ebba och Sabina.

"Sheer cover, it feels like our not wearing make up at all."
Hur fan bär du din make-up?

Ni har väl inte missat världens roligaste komiker

RSS 2.0