Måndags-tisdag!

(Utropstecken i rubrik. Typ dödssynd!)

Sitter och pluggar lite i väntan på att klockan ska bli 10 så att jag kan ringa soc. igen. Vi skulle ha gått dit och skrivit faderskapsintyg idag, men Sova vill tydligen komma hit med våran nya säng prick samtidigt så jag måste boka om den tiden. Pust. KOMMER BLI FETT FETT MED NY SÄNG IDAG! Jag vet i alla fall var vi kommer spendera hela kvällen!

Jag vet att jag ite riktigt prioriterat bloggen nu i påskhelgen, har inte kännt någon blogginperation ALLS och har i allmänhet skjutit på så mycke måsten jag bara kunnat. Behövs för att recharge-a emellanåt. Men nu är jag piggelin och på g igen, så nu jävlar kör vi!

Nu ska jag dock se om jag kan hinna klart med sista kompleteringarna i mitt PM innan sova-gubbarna kommer så ska vi se om jag inte har lite bider på vad jag gjort senaste dagarna att bjussa på.


Glad påsk!

Påskharen hade hittat hit, kan inte vart kul att ha värpt det här ägget? För visst värper harar ägg? Annars har jag nog missat hela kopplingen mellan allt den här högtiden..
Och en liten bild på soppköket från igår, älska att trängas!

Lååååångfredag

Riktigt trevlig dag,
Sov länge
Fixat hemma lite
Köpt världens största påskägg och fyllt med godis och prylar till lill-bella (visar bild imorgon, för det är redan gömt..)
Haft Christian o Tina här för påskäggsmåkeri
Fler folk hit för gulashsoppamiddag
Och nu, nördigt spel
Helt enkelt, bra dag!

image description

image description

image description

image description

 

 

 


31+1

Är alltså i vecka 32 nu.. tiden tickar på frammåt alltså. Har så mycket med plugg och så vidare att tiden verkligen går asfort.. Det har börjat bli lite jobbigt vid vissa tillfällen, men jag ska fortfarade VERKLIGEN inte klaga! Det är mest att det är svårt att sitta eller ligga bekvämt, mest för att man ständigt har en typ fot uppkörd i revbenen! Och sen har det väl börjat bli lite trångt för magsäck och kissblåsa = kissa ofta och illamående om jag äter för stora portioner.


Idag är det i alla fall prick 2 månader kvar tills beräknat, alla i familjen har fått gissa vikt och datum, nån mer som vill vara med och gissa så är det bara att säga till!

Nu ska jag återgå till min "handbok i rättspsykologi" när jag faktiskt lyckats köra ut alla ur huset för att få vara ifred! Puss och knip!

Toppenhelg i Stockholm!

Blev mest familjehelg i helgen, vilket va jättenice. Man blir ju lite extra familjig när man är på tjocken! Men hann även med en sjukt nice klädloppis med Lynn och Leia på söder i lördags (ska visa mina fynd sen) och så hann vi med att springa på topshop och lite såna butiker som vi inte har i öret.. Missade dock Urban outfitters jävla skit öppettider igen.. Dom har ju bara öppet en söndag i månaden och det kom jag givetvis inte på förrns i, justde, söndags..

Påsklov denna vecka, vilket innebär att jag måste se till att få mycket plugg gjort medans alla är borta en liten stund på dagen (blir ju kort vecka och dessutom kortdagar för F & B, dessvärre skiter ju universitetet fullständigt i påskledigheter) och sen får vi väl se till att dessutom hitta på lite aktiviteter! (skriv gärna tips, barnet är 6 år och ha i åtanke att jag är gravid!)

Nu måste jag upp och äta innan jag kräks. Ja, så funkar gravidmagen tydligen, kräks om den blir hungrig, kräks om den blir mätt. Helt logiskt!


RSS 2.0