Fredag!

Asså ÄLSKA staing-the-obvious rubriker och statusrader! Jag springer omkring och har typ fått 1000 saker gjort innan Fredrik kommer hem, då blir det ett snabbt däckbyte på bilen och sen raka vägen till Stockholm

Jag ska köra därför håller jag mig till det här (lite för att jag är fett gravid också)


Torsdagssvull

Man ska åka och handla med Fredrik när han är på bra humör!


Lite allt möjligt!

Har varit i stan och lunchat med Fredrik. Och lämnat tillbaka e födesedagspresent jag köpte lite väl förhastat igår till min syster Vilma, och köpt en ny som känns mycket bättre. (kan ju givetvis inte visa bild, säger ju lite sig själv)


I helgen åker jag och Fredrik till stockholm och ska få med oss en byrå hem, och har för plan att lyckas med detta utan att behöva hyra flak eller större bil eller likande, så nu har jag duktigt gått in på hemsidan och kollat måtten på byrån och dessuotm gått ner och måttat i bilen för att se om den borde få plats. Och jag tycker det verkar lugnt, och jag tror att jag har liksom "tänkt på allt" MEN se så är jag ju hon som ALLTID missar nån väsentlig del som är helt självklar (typ som att kolla om måttet avser vatten eller havregryn). Men nu får det gå helt enkelt, för nu har jag ringt till pappa och bett honom ta hem den till sig så att vi kan få med den därifrån.


Ikväll blir det till att ta det jävligt lugnt och bara mysa, mat finns redan klart och vi ska kolla på dexter, måste till ica först bara och hämta ut mina böcker som ÄNTLIGEN kommit och då ska jag nog passa på att köpa massa choklad, eller frukt... har varit sugen på båda i flera dagar!


Igår var det ju final i Sveriges Mästrkock. Sigrid vann. Trist tycker jag. Känns som att hon har blivit favoriserad hela tiden, undrar om hon verkligen har gjrt sig så jävla förtjänt.. Vet inte riktigt vem jag ville skulle vinna, men inte hon i alla fall.


Det absolut bästa den här veckan har i alla fall varit att jag har sluppit titta på Big Brother. Seriöst, fan vad dåligt det är, lyssna på massa gnäll i timma om dan, sex dagar i veckan. För har det inte mest bara varit en så jävla gnällig säsong?


Sån jävla köks-bimbo...

Skulle göra havregrynsgröt till frukost, inget konstigt. Har jag gjort 1000 gånger förr, däremot så var det ett tag sen så jag kollade på paketet hur ycket av varje det skulle vara. (jag brukar göra 2 portioner, för jag tycker 1 är lite snålt)

Sen så går min tankeverksamhet till som så. Det logiska är ju att ta vatten först, havregryn sen, men jag tycker det är smartare att ta havregrynen först, så att måttet är torrt, och inga havregryn fastnar, och vatten sen. Då på nåt vänster tänker jag att vattenmängden står först, sen havregryn, sen salt, på paketet. Och gör alltså tvärt om, börjar med "mitten måttet", 4½ dl havregryn. nästa. 2 dl vatten.
Känns lite torrt.
Givetvis är det tvärt om, och havregrynstillverkarna har alltså tänkt lika som mig. Havregryn, vatten, salt.
Fick lösa detta genom att göra 4 portioner (alltså tillsätta YTTERLIGARE 7 dl vatten.)
"Fan vad dum jag är" tänker jag ju såklart och bara känner att jag MÅSTE blogga om min oändliga dumhet.
Gör så.
Bränner gröten i botten.
Gröten blev i alla fall klar, och eftersom jag gjort "lite extra" så var det bara och lämna det brända, dock smakade det inte så mycket, eftersom jag i alla kalabalik glömde salta.

Avslutade det hela gjorde jag dessutom med att bryta en nagel när jag öppnade lingonsyltsburken.


Dagens... BlingBling

Sitter och väntar på att Fredriks hockeymatch ska ta slut så att jag äntligen kan se sveriges mästerkock-finalen!
Sålänge kan jag ju visa min smyckes-mix jag körde idag!


Förlovningsring+plastig ring från H&M+pappas gamla klocka

Dubbelring jag fick gratis från a touch of evil+min gammelmosters gamla förlovningsring som tumring

Klockhalsband från loppis i Hallsberg + förstoringsglas-halsband från H&M + väska från Monki

Döskalle från min styvmamma tror jag + pärlörhänge som är hittat i nån gammal låda

å en liten sten i andra

Egentligen heter det ju att man inte ska blanda guld och silver, men det tycker inte jag och om man dessutom leker lite med kontraster så får det dessutom effekt och blir lite roligare, varje detalj talar för sigsjälv liksom.

Aja, skitointressant tycker ni kanske, sånt som är kul att piffa till med tycker jag

30+0, kalender-mage-kläder

Nu vare ett litet tag sen jag körde en sånhär!



Alltså på ett sätt känns det som att det är såååå långt kvar, men det är ju fan MINDRE än 70 dagar. Det låter ju inte ALLS mycket, och det sjukaste är att jag typ glömmer bort att jag är gravid ibland. Som härom dan när jag satt på bussen och kände en konstig känsla långt ner i magen och tänker "hm, nog mensvärk på g" eller?? kanske är den där 1,5 kg bebisen jag har i magen som rörde på sig? men traskar frammåt gör det ju i alla fall. Men det känns skönt för vi är typ klara med de flesta inköp (har fixat alla stora grejer i alla fall) så vi behöver inte känna stress över det och sen har jag fullt upp med skola och Fredrik fullt upp med jobb så tiden bara går, så snart kommer hon väl vara här! Oj.. helt galet. INTE fattat det än..

Hade ju Malin och Emil här i söndags med deras lilla Sigge på ca 2 månader (2 månader idag kanske det är till och med..) och fick lite redan urvuxna bebiskläder vilket vi ALLTID blir lika tacksamma för + att det ärnice att Sigge är kille så att det inte bara blir massa rosa. Jag gillar inte rosa.. fick massa bra bodys och så, men dom här grejerna var nog roligast :)



Klä ut bebis till djur. Lite får man leka, bebisar är väl lite av en leksak?
OCH KOLLA FJANTIGT LILLA STRUMPAN!!
MED KROCKODIIIIIIIL

Oooooooch så lite magbilder



Oops..

Har totaltagitigen mig idag! Och tänker totalfortsätta med det! Har laddat ner massa Jersey shore säsong 5 och Fredrik ska inte bara hemma ikväll, så jag funderar på att beställa hem pizza och kolla på nån riktigt tjejig film och typ köra fotbad och fixa naglarna och lite sån skit!

Älskar att vara med Fredrik, gärna 24-7, men man ska inte underskatta alone-time!

Pusssålänge


God morgon.

Nu är jag lite besviken. Röstade ni som i hade lovat verkligen? Hanna åkte ju dessvärre ut igår, pga en jävligt orättvis autonominering dessutom. Vi pratade en stund i natt och hon känner äve själv att den var jävligt orättvis.
Och så undrar jag vem som nu ska sätta megafjanten Joe på plats, larva omkring, vara skiträdd för ALLT och dessutom göra sig själv till något ständigt offer när han själv satt sig i den sitsen VARJE gång. Helt jävla obegriplig och antagligen inavlad och lätt efterbliven dessutom.

"Om inte det här slutar kommer jag lämna imorgon"

Hur många gånger har han sagt det? 10? av typ 35 dagar.. JA MEN DRA DÅ, och låt någon som faktiskt ville vara kvar, va kvar.

Jag måste dra mig vidare till skolan, ny delkurs idag men TTYL, BYE

(sugen på...)

Idag tog energin slut

Ja, m i alltså inte har fattat det så har det varit lite av en hektisk vecka, men energin har ändå håll i sig och jag har gjort allt som ska göras (ett mindre ihopbryt i onsdagskväll, men annars med ett rätt gott humör)

Igår gick jag ju som sagt upp klockan 5 för att kunna ta det lugnt och hinna sista-sekunden-preppa för tenta
-skrev tenta
-hem igen
-ut igen
-shoppa (smink och jacka till fredrik bla)
-hem

och då var klockan typ tre. När jag har mycket plugg att göra öppnas mina städ-pedant-ögon på extra vid gavel jämt, men jaghar verkligen förbjudit migsjälv från att springa och distraheras av att "jag-ska-bara-plocka-lite"
Så jag fick i alla fall ett jävla ryck och drog igång att storstäda köket (ni vet skrubba rent varje vrå innan och utatill med en tandborste stor städning)

Det höll jag på med till ca åtta, med ungefär en timmes paus för middag (ceasarsallad från Java..)

SEN hade jag så ont i ryggen (gravid och jävlig som man dessutom är) så att jag gick omkring som en invalid hela kvällen.

Idag hoppades jag nog ändå på att kunna känna av någon ny form av jag-är-faktiskt-ledig-idag-engergi, men det blev heeelt tvärt om, har varit på jätte dåligt humör och ite haft någon ork till nånting alls, och trots det har jag storstädat klart hela lägenheten och allt detta under ett ständigt pågående tjaffs med sambo.

Nu kommer i alla fall Malin och Emil hit om ca en halvtimma med sin lilla Sigge, så ska ta och rycka upp mig tills dess, vi ska göra hemmagjord ravioli nämligen. (eller fylld pasta eller vad man nu kallar det..)

Hörs lite senare då, angående BB osv (hoppas jag)

Glöm inte att rösta på Hanna nu, HannaR till 72400!


Så, det över för nu

Godmorgon bitches!
Båda tentor avklarade och båda kändes bra, även om salstentor inte är min favorit kanske..

Nu måste jag upp och äta lite, sen tänkte jag berätta om min långa dag igår och ta lite big brother-snack såhär inför live-showen!

Ha en bra start sålänge!

(vet inte varför jag köpte det här påslakanet, gillar det inte + att det inte kommer passa in när jag har gjort om här inne..) (btw, nån som vet nån bra väggfärg som inte är oljebaserad?)


Så jävla redo...IGEN!!

GODMORGON! Nu taggar vi järnet inför tenta nummer 2 denna vecka. Kommer säkert gå vägen, har en bra känsla, men nu vill jag bara få det gjort så att jag kan börja ha lite helg! Nu äter jag frukost och går igenom mina anteckningar.. Hur många andra var vakna klockan fem i morse? Pusshörssen





Sjukt snålt..

Ja, såhär sjukt snålt med inlägg blir det den här veckan, men lovar att kompensera efter tentan på lördag!

Idag har jag pluggat i 15 timmar, om man räknar in 2 timmars tentaskrivande.

Sipan åkte ut ur BB huset

Hanna är autonominerad (rösta gärna, sms HannaR till 72400">72400)

Nu ska jag krama lite på min tv-spelande sambo (mest för att jävlas, lite för att mysa..)

Gonatt!

(smyger mig på...)


Så jävla redo!!

Har varit uppe sedan fem imorse. Jag måste liksom samla mig och sista-minuten-gå-igenom allt innan jag har tenta. Nu är det gjort, jag tror allt har fallit någorlunda på plats, så nu vill jag bara ha det gjort!! ... Så att jag kan börja fräscha upp minnet inför tenta på lördag.. Äh! Upp med hakan, det blir kuuuuul!!


Cool kille

Har fortfarande inte tid till att blogga, för stressad och för mycket kvar att få in i huvet.. Länge sen jag hade tentaångest..

Aja, klockan 20:00 ska jag ta en timmes paus, masterchef!! Såläng kan ni kolla på den här coola killen



Dubbeltentavecka börjar...

Så ja, så kul kommer denna vecka bli. Har en ordinarie tenta på torsdag och en jävla omtenta å lördag. Så där hade ni mit vecko schema. Eller jag kanske ska langa upp som storbloggarna gör ett tjusigt paint-schema med mina SPÄNNANDE aktiviteter för veckan?



Så! Hur kul ska ni ha?

dagens... kommentar

Eller ja, det blir ju egentligen gårdages. Vi lite planerande klämmer en ur sig:

- Han kan väl få skjuta en varg eller nåt?
jag: - Oj, du verkar inte gilla vargar..
-Jo, jag gillar vargar, han med, men det finns ju inte såmycket ma kan göra med vargar..

Ja, typ sant..


Lördag

Har varit så jävla hurtiga idag, promenerade in till stan (tog ca 1 å 1/2 timme) åt lunchbuffe på bamboo (jag åt några sushibitar, vegetariska o räkor, efterlängtat!!) sen var vi och kollade upp var vi kan hyra smoking till Fredrik till fancypancy-bröllop vi ska på, sen tog vi bussen halvvägs hem och gick andra hälften. Riktigt jävla ruggit skitväder var det dessutom!

Nu tog vi bussen en bit upp på stan och knatade hela jävla vägen hem till Micke, där jag förtillfället umgås med Micke och Fredrik som sitter vid en dator och kollar varandras hattrick-konton och karre som kollar hockey! Men snart kommer pizza och sen ska vi till nån och jag ska kalasa loss på alkoholfritt vin..!


God morgon älskade

Om ni undrar varför era respektive inte älskar er så som min älskling älskar mig, så är det för att ni inte har frukostbordet ordnat såhär när denna gick upp i morse!


Fredagskväll

Blev en sånhär fredagskväll. Inte riktigt vad jag hade hoppats på..


Nysytt!

Råkade visst hamna framför symaskinen en sväng.. Hittade knasgrönt fejkskinn när jag tittade in på ohlssons igår och det fick bli till en clutch med matchande fastsatt plånbok! Vad tycks?





Jag är grymt nöjd i alla fall (trots att tryckknapparna jävlades en helt del med mig..) Det som är lite svårt att fånga på bild men som ni kanske ser är att den är lite "luftig" och "pluffsig" har inte gjort någon stickning i kanten så att den blir helt platt, utan vill att de ska falla lite fritt. Färgen är faktiskt ytterligare snäppet mer neon IRL också, vilket är heeelt rätt nu!

SÅ, nöjd och glad

Nu måste jag plugga vidare...

En bra dag?

Jag har INGENTING planert idag förutom att få massa pluggande gjort så att jag med gott samvete kan ta lite helg. Men jag har vaknat på en så jävla bra sida idag, har en kännsla av att det kommer bli en så jävla bra dag, och humöret avgör väl!

Nu ska jag fortsäta äta min frukost.. SÅ HÖRS VI SEN!




Pusspusspusspusspuss


Sluta bita på naglar!

Jag har ju varit så jävla duktig och slutat med så jävla mycket på senare tid. Jag har ju slutat röka, det gjorde jag ju ett inlägg om för ett rätt bra tag sen, slutat dricka har jag ju också, men det är ju bara rakt av för att jag är gravid. Men jag har även slutat med något som jag har pysslat med typ hela mitt liv, bita på naglarna. Eller ja, jag har väl aldrig riktigt bitit på naglarna, men jag "pillar" på min naglar så att dom går av och går sönder, vilket är så sjukt svårt att sluta med eftersom man gör det omedvetet.

Nu har jag i alla fall vant mig av med det. Men det är lite som att vara nykter alkoholist. Ni vet man brukar ju säga att "en gång missbrukare, alltid missbrukare" och fasten man är nykter, så är man en nykter missbrukare. Och lite så är det. Det går inte att bara släppa garden, utan det enda som funkat för mig är att göra migsjälv ständigt medveten om mina naglar, så att jag ska låta dom vara! Så jag har som en liten rutin på kvällarna, oftast är jag ändå bara sitter och glor på tv, att ge mig själv en liten manikyr. Vilket seriöst bara tar några minuter och är inte alls jobbigt!

#1: Rengör naglarna från gammalt nagellack, och FILA naglarna varje dag. Annars kommer gamla bitnaglar ändå bara klyva sig! Som ni ser så är mina naglar i lite olika längd, men det gör inget, varje nagl får leva upp till sin egen potential, det är dessutom roligare än att fila ner ALLA naglar bara för att en gått av..!

Nu brukar mina nageltippar var rätt vita av sig själva, men jag brukar använda en manikyrpenna för att fräscha upp dom lite extra. Jag är själv inget fan av målade vita tippar som många har (med vitt nagellack på nageln) Tycker att det ser fake och tillgjort ut, och det ser dessutom väldigt illa ut på er som bitit lite för långt ner på naglarna.. Manikyrpennan målar man med på undersidan av naglarna, och tycker man inte att den sitter tillräckligt bra, så är det bara att måla lite genomskinligt nagelack över, det går ju även att måla undernagelm medvitt nagellack om ma har sånt hemma!

(Man kan bli lite vit här och var, men det försvinner med vatten)
Sen är det på med stärkande lack.

Just nu har jag ett som är lite halvcrappigt, men tjänar på att köpa ett som kostar nååågra kronor mer än det billigaste märket, för dom ÄR faktiskt oftast bättre!

Sen så vill man ju vara snäll mot händerna också, och stackars nagelbanden. Jag använder den bästa handkrämen, Body Shops Hampakräm, den är JÄTTE fet och JÄTTE bra, sen så har jag även hand and nail cream från Body Shop som man kan "dutta" på själva nagelbanden.

SÅDÄR! så känns det mycket bättre och vad tog det? Mindre än 5 minuter.
Och det här försöker jag alltså göra varjedag, för att jag själv ska "påminnas" om mina naglar, och på så sätt inte råka pilla söner dom, för man vill ju inte pilla sönder sina fina, nyfixade naglar heller!

DAGENS TIPS DAGENS TIPS LALALALALA DAGENS TIPS

Tjacka jacka

Gjorde jag härom dagen! Nöjd..
+
liten bild på iiiiinte så liten mage!


The apocalypse in comming! ..came?

Jag har SÅÅÅÅ mycket att göra i skolan att jag får dåligt smaveter över att skriva/läsa ett enda ord som inte har med integrativa forsknings teorier att göra. Därav dåligt bloggande. Nu sitter jag och ska bara finputsa en grej innan jag ska till skolan och träffa min uppsatspartner och ha lite föreläsning. Och i eftermiddag skickas arbetet in. Lugn och ro sen tänker du? Mjo, om an hade struntat i min TVÅ (!!) tentor jag har om ca 2 veckor.. YEEEEY!

MEN jag gillar den här måndagsmorgonen, mycket för att jag av någon anledning börjat gilla måndagar. Dels för att jag gillar mornar, framförallt soliga sådana! Bjussar på den här som jag hittade på failblog.org och börjar alltså dagen med att spräcka hål på en domedagsbubbla (smajlgubbe)


American Pancakes

Fixa amerikanska pannkakor till frukost idag, bra start på lördagen, vem är avundsjuk?




Måste bege mig och köpa ya bhar idag igen. Hopplöst. Sluta växa liksom.

Så jävla hopplöst att fota katter

Borde bara sluta.


Hat..

..det är vad jag känner mot det här vädret.. Hat.

Men gulliga kissar har jag!


Såndär blogglista..

Det har jag ju aldrig gjort, så varför inte!

Namn: Isabelle

Ålder: 26

Längd: 183 cm, nej tycker INTE att det är jobbigt att vara lång, tycker det är det BÄSTA med mig och jag älskar klackar

sko-storlek
:
39 (sjukt intressant huh?)

Född: I Stockolm

Bor: Sedan 1 år tillbaka (fan vad tiden gått fort) i Örebro. Träffade min kärlek och dessvärre kan ju inte han flytta härifrån för att han har barn på halvtid. Trodde jag skulle vara den sista att någontsin lämna Stockholm, men ibland hittar man något som är mer värt allt annat! Men med tiden kommer jag tillbaka!

image description

Gör just nu: dricker juice, spiller juice i datorn.. Gööör inget


Allmänna frågor:

Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: Rolig, lättsam och larvig och abigös.

Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: Lättirriterad, blyg som kan uppfattas som otrevlig och ibland lite impulsiv och gör saker jag ångrar (exempelvis en svanktatuering med en bandlogga)


 

Vad är du rädd för: Att folk ska dö. Kan helt sjukligt fantisera om hur folk omkring mig dör och hur förstörd jag skulle bli om jag exempelvis förlorade Fredrik. Och så gråter jag.. helt seriöst.

Vad är du mest nöjd med hos dig själv: Att jag har gjort val i livet som jag lärt mig av som gjort mig till den jag är, vilket är en lycklig, lycklig människa. Min längd. Och att jag inte är rädd för att ge mig på saker, även om dom kanske först verkar försvåra!

Det roligaste jobbet du haft/har: Oj.. Jag har inte haft så roliga jobb så, men många har varit roliga pga kollegor osv. Men det ör ju därför jag pluggar, för att kunna jobba med sånt jag vill och tycker är kul och intressant. Kriminologi pluggar jag ju och sen så har jag även lite drömmar om att ha en egen butik!

Har du körkort och egen bil: Inget körkort, men övningskör ju nu i alla fall.. Bil, ja, VI har ju bil så den räknas väl som min också..

När tog du ditt körkort: Men jag har ju inget sa jag ju...

När grät du senast: Asså, jag är gravid, så.. Amazing att jag INTE gråter just nu hahah

När skrattade du senast: Med Fredrik, vi skrattar så att tårarna sprutar MINST en gång om dagen!

Vem åkte du bil med sist: Fredrik...

Vem åt du mat med sist: Fredrik och Izabella

Vem sov du hos sist: Jag hatar faktiskt att sova borta, har alltid varit sån som åker hem oavsätt vad klockan är och hur lång tid det tar, men jag sover ju hos pappsen när jag är hemma i Stockholm

Vem sov hos dig sist: Oj, minns inte riktigt, kan ha varit Hanna kanske..?

Vad var du rädd för när du var liten: Ehm.. vet inte, spindlar och skit kanske?

Vad ville du, som liten bli när du blev stor: Vetrinär. Jag och typ alla andra.

Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: Oj, ganska många gånger, har dragit knät ur led ett gäng gånger och opererat det 2 gånger, har även sytt i hakan och pajjat armbågen..

Värsta smärtan du råkat ut för: Det är nog att dra knät ur led. Gör så ont att det nästan inte gör ont utan svartnar för ögonen för en sekund och så blir man jätte rädd samtidigt och ursh, nä gilla inte

Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: Hmm, att jag träffade Fredrik har gjort mig till en mycket lättsammare och lyckligare människa, När jag fick ett positivt gravtest, när jag var på mitt första ultraljud, (ja, ni fattar nog vart det leder..)

Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: Förbannad OCH ledsen.. Blev sjukt sviken av en person som jag verkligen ansåg var min bästa vän, ställde upp på allt för henne och hjälpte verkligen henne genom en svår period där hon hade strul med sitt ex OCH sina gammla vänner, men hon struntade sedan totalt i mig när hennes gammla vänner förlät henne och "tog tillbaka" henne, trots att jag då gick igenom en jobbig period med mitt ex.. Men vi är inte vänner alls idag, och så kommer det även att fortsätta, har inte tid med den typen människor i mitt liv!

Har du någonsin sportat: Har nog aldrig varit värsta sporttjejen, har spelat lite fotboll och lite basket, men mest har jag dansat, jazz och flamenco även balett när jag var liten. Men jag är mer för att träna på gym, vilket jag ser fram emot att komma igång ORDENTLIGET med igen när bebisen har kommit!

Någon du ser upp till: Nja, inte särskilt många, är ju längre än de flesta!

Vad finns alltid i din handväska: Skippar faktiskt gärna väska när jag kan. Jävligt skönt nu när jag slutat röka, eftersom då måste jag bara ha kort, mobil och nycklar vilket får plats i jackan!

Den här hänger ju förstås med ofta, tar typ ingen plats alls..


Har du varit utomlands någon gång: Jag är som sagt 26 år, vore tragiskt om jag alldrig hade lämnat sverige..

Vilken plats var finast: Får nog säga Thailand

Största stad/städer du varit i: Ja, jag har ju vart i bla. New York, Berlin, Bankok..


Lite mer personliga frågor:

Rökt: Ja, i 12-13 år. Men slutade i sommras när jag bestämde mig för att börja försöka bli med barn

Snusat: Ja, alltså jag har ju provat, men gillar inte snus. Har tuggat nikotintuggummin ist

Druckit: Som sagt, är 26.. Jag jag har nog druckit en och annan öl. Men nu var det bra länge sen.. är ju liksom på tjocken

Har du piercing eller tatuering: Ja, har många tatueringar, bla hela insidan av underarmarna, på magen, överarmen, vristerna, svanken osv.. Har haft en hel del piercingar genom åren också i naveln, bröstvårtorna, ögonbrynet läppen, näsan (både sidan och septum) armen och tungan, tungan är den enda som är kvar..

Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask: Precis som Frittadiddlens är! (töntig är jag)

image description

Finaste komplimang du fått: Ääääh, vet inte, alla komplimanger är väl fina att få!

Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: Ja, jag antar det.. Finns ju i alla fall en som blev lite väl knäpp efter att jag kanske inte varit så juste...

Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: Riktigt ordentligt vill jag nog inte säga.. Såklart har väl även killar kunnat göra en tillfälligt ledsen vid tillfällen, men det har gått över snabbt och brukar bara resultera i att man insett att det inte var någopt att ha i alla fall och gått vidare! Någon som däremot har makten att såra mig något fruktansvärt är ju Fredrik, för jag har verkligen gått så jävla all in i det här förhållandet, och anledningen till det är för att jag litar på att han aldrig skulle utnyttja den makten han har!

Har du någonsin fejkat en orgasm: Det har väl alla tjejer? Men det är faktiskt inget jag gjort på senare år, varför ska jag ge en kille cred för att få mig att komma, när jag inte gjort det, han får jobba hårdare nästa gång helt enkelt haha

Hur många sex-partners har du haft: Det väljer jag nog att hålla för mig själv...

 


 

Antingen-eller-frågor:

Storstad eller landet: Storstad

Hamburgare eller pizza: Pizza helt klart, inte så förtjust i hamburgare alls faktiskt.. framförallt inte grillhamburgare!

Kött eller fisk: Fisk, sushi! Saknar något oerhört nu när jag är gravid!

Hund eller katt: Katt, har nån missat det.

Aftonbladet eller expressen: Aftonbladet

McDonalds eller MAX: McDonalds..

Vin eller Öl: Öl

Charter- eller skidsemester: Skidsemester! Brukade ju åka till åre 2-3 gånger om året förr, men sen pajjade knät osv.. så.. MEN min familj har hus i åre, så jag ska börja åka igen, kanske när smackelibånk är tillräckligt stor, Vilma (min syster) började när hon va 2 år..

Sverige eller Utlandet: I långa loppet alltid sverige!

Sport eller nyheter: Nyheter

Hockey eller fotboll: Fotboll, men har ju blivit ofrivilligt blivit väldigt insatt i hockey pga Fredrik..

Ljushåriga eller mörkhåriga killar: Gillar inte för ljusa, eller för mörka.. Lite mitt i mellan (behöver jag säga att jag tycker Fredrik är perfekt?)

Sommar eller vinter: Sommar.

Vår eller höst: Vår, men hösten är grymt mysig när den är fin också!

Flyg eller tåg: Det beror väl på vart man ska?

Bil eller buss: Miljötänkmänniskan i mig vill ju säga buss, och jag åker ju alltid buss och jag har till och med fått Fredrik att åka buss när han kan, men det är skönt att åka bil..

Okok, klart där då. Intressant? Vettefan asså.. Tips på roligare "fylla-i-lista", maila eller kommentera!


Onsdag!!

Kollar på Sveriges mästerkock, veckans höjdpunkt(!), äter hårda karameller, och har idag gått in i vecka 28!

Höra mig klaga? Nepp!!

 


Väntar på Fredrik

Sitter på Bara Vara och väntar på Fredrik som är på ett möte och vi har precis varit på ett annat möte, vad det är gällande håller jag nog helst privat, rör sig om familjeangelägenheter..

Innan dess var vi hos barnmorskan på koll (fan vad vi har hunnit med idag) och allt såg bra ut, magen följer kurvan och blodtryck och sånt är precis som det ska! Känns så sanslöst skönt att allt flyter på som det ska.. Fick höra att min kusin till exempel (vi har ingen kontakt) hade jätte mycket krångel med högt blodtryck och blödningar och allt möjligt, det verkar ha gått bra och så sen, men så jobbigt att gå och vara nervös..

Nu sitter jag i alla fall och fikar en stor varm choklad och yoghurt med honung och valnötter! Nomnomnom


Nu käer jag lite assåvafan..

Finns det inga sängstommar för 180sängar eller? Vi har ju för tusan precis köpt en för 35.000:- så verkar det ju bara finnas sängstommar till 160sängar?? Är det nån som har nån koll på det här? Inte ok!

Nu är jag sur, vill ha popcorn.


Shake weight

SJUKT SNYGG JACKA!
Vill också ha. Trip till myrorna tror jag, mycket snart.

Men nog om det. Dagens jävla OMG. Hade givetvis på Days of our lives medans jag pluggade, och uder dag-tv kör dom tv-shop reklamer ibland i vanliga reklampausen OCH DÄR VAR DET! Sjukaste ever. Har ni sett South Park-avsnittet om SHAKE WEIGHT? Asså den finns ju på riktigt. Att köpa i sverige. Är det bara jag som tycker att det är sjukt att den här produkten finns?



För er som inte fattar konceptet så är det alltså som en hantel som man "skakar",
med andra ord, som ni kan föreställa er,
så ser det ut som att man... ger någon en "happy ending".


YOUTUBE
Rekalm
Reklam

Jag dör.

INTE OK IDAG!

Nä, idag är en riktig sån dag, jag har massor att göra och har inte alls tid att inte må bra. Vaknade av att det känndes som att magen höll på att vända sig ut och in och huvudet dunkade. STACKARS MIG TYCK SYND!

Nämen seriöst så jävla inte ok att sitta i bloggen och gnälla, men vafan, det tar ju liksom över en. Men jag hatar ju folk som gör så. Jag ska i alla fall gå och lägga ett värmeplåste i nacken och se om det hjälper lite mot huvet och så tar jag och återkommer när jag kan vara lite roligare att läsa om. Fy mig!


Passar på att langa bild på lite söta småpluttar
3 av mina syskon
Leon, Nina och Saga

Hittade även en gammalbild där jag försökte ilustrera "sliten" tentaångestsliten tror jag det var här.
Nu är jag mer extragnälligochgravidsliten.
Saknar jag brunt hår ibland? vet inte.. Nä tror inte.. kanske. äh

Äntligen av med subban

Eftersom jag känner Hanna väldigt väl, vi är på många sätt väldigt olika, men i grund och botten delar vi ju samma värderingar och så, därför vi är bästa vänner liksom. Och jag kan bara föreställa mig hur frustrerad hon måste varit av att bo med Jessica, denna fruktasvärda, fruktansvärda människa.. Men GRATTIS lilla stumpan, efter två veckor så slipper du henne! Själv är jag väldigt nöjd med att hon är ute då jag redan som det är nu rätt motvilligt följer programmet enbart för Hannas (R) skull slipper sitta och lida av den människan.



Nu måste jagbörja göra mig i ordning, föreläsning sen klockan ett. Byebyebye

Sova skönt..

Igår var vi och storhandlade sängar. Vi var helt seriöst i Sovabutiken i typ 2 timmar och provade sängar och tillslut blev det en Tempursäng. Dom har en helt ny madrass som har lite mer käsla av en vanlig madrass men den är fortfarande så at den formar sig efter kroppen. Vi kommer sova som gudar.


Ordentligt med vuxenpoäng på den, men vi tyckte det känns värt att investera i en ordentlig säng eftersom vi har problem med ryggarna båda två, så säng för 35.000:- som håller hur länge som helst är ju en investering.
Sen blev det en tripp till IKEA för att kolla om smackelibånks säng fans inne nu, och det gjorde den så det blev en Hensvik, ser ut såhär


Och så madrass (vyssa skönt) och bäddmadrass (vyssa tulta) till det. Nu blir nästa steg bara att få plats med både en 40 cm större säng OCH en liten säng till i sovrummet.. Men det kommer funka, men vi får möblera om lite annorlunda än vad vi tänkt oss bara, men det är ok, för det är en ursäkt att göra om ordentligt, ska bland annat måla om fondväggen vi har där. Den är rosa nu (Fredrik som har valt, inte jag).

När vi ändå var på IKEA så passade vi också på att köpa lite grönt till vardagsrumshörnet



Ser ni förresten vilket skitväder det är idag? Frostigt och blä, ser typ skitkallt ut. Vill inte ut idag.

Jag och Fredrik skulle egentligen till barnmorskan nu halv tio, men hon var sjuk och det blev framskjutet. Kändes lite surt när Fredrik sett till att ta lite ledigt från jobbet och allt för att kunna följa med, plus att jag har sagt varje gång att jag vill ha tid så tidigt på morgonen som möjligt (för att han ska kunna va med) och ändå hade dom bokat in mig halv fyra nästa gång.. Ikväll ska vi i alla fall på informationsträff på sjukhuset. Helt sjukt hur jag inte kan greppa det alls än. Tre månader kvar idag till beräknad förlossning och det känns fortfarande lite som nåt man bara pratar om att göra, inte som att det är bestämt eller nåt.

Jaja, nu ska jag väl passa på att plugga lite när jag ändå blev hemma hela förmiddagen.


Kisseh gillar nya soffinredingen, nomnomnom

Saknar kaffe

Jag klarar ju inte av kaffe längre. Vilket är ju helt ok, eftersom man inte ska dricka så mycket kaffe med bebis i magen. Men kaffe är ju lite av en livsstil, och framförallt när man är exempelvis hemma och pluggar, brukar inte göra annat än att sippa kaffe, på raster går man och köper kaffe, träffa folk = dricka kaffe osv osv.. Och te är inte samma sak, det är bara inte det.

Nu äre fruksot dags. Utan kaffe.


Fredag

Nej, jag är inte helt dum i huvet och tror satt det är fredga idag. jag vet att det är tisdag. (fy fan vad lamt) Nämen igår blev ju en kulig och produktiv dag, tog inte en enda bild, så duktig blogger är jag!

Ja, jag hade i alla fall lunchdate med Fredrik och hans kollegor, hann dra en sväng på stan (spanade efter lite vårjackor på myrorna, vi har en förjävla bra myrorna här i öret) fick ont i gravidfötterna och åkte hem och bytte skor (plockade faktiskt fram conversen nu när det är vår och skit) blev som hastigast upplockad av Oscar och in till stan igen för fika och lite skitsnack om gamla och nya jobb, sen blev det after work med Fredrik och hans entorage, middag med älsklingen och sen ut på o'learys och pitchers med bästaste Ronja och Sandra och så klart även Ronjas Egon lite senare med. Sjukt trevligt precis hela dagen. Imorse var Fredrik lite bakfull och ynklig. Det är alltid lite skitjobbigt fast asgulligt.

Idag (LÖRDAG) så har jag varit så skitrolig som att städa ur hela stora garderoben (smackelibånks grejer börjar liksom ta lite stor plats) även förrådet och det vanliga svepet över resten av lägenheten. Vi har handlat och ätit jättegod middag och nu har vi glass och chips och cola zero (ganska äckligt) och Freddy har fått för sig att han BARA MÅSTE se baksmällan (för att han inte har sett den och hans jobbarkompisar pratar om den heeeela tiden och då känner han sig lite som en utanför, mobbad, nedkissad mellanstadiepojke när de andra skrattar åt honom) så jag har gått med på att se den ikväll, fasten jag har sett den. Och fasten jag har på tok för bra och intelligent humor för att gilla den. Jävla idiotfilm.

Men seriöst så överdrev jag lite angående det där med kiss och sånt. Han tycker väl mest att den verkar rolig eftersom gubbarna skrattar så gott.

PS. Det funkar ju såklart inte att skriva SNIPPAN utan man måste skriva SIPAN och smsa till 72400 för att skicka hem Jessica eller Hannah W, så det inte blir några vidare missförstånd..



Rösta på snippan!

Ah, härligt! Fittjessica är nominerad, så även Hannah w. Allra helst vill jag se Jessica ryka, men ryker Hannah w blir jag också nöjd. Då har Jessica INGEN som gillar henne längre!

Nu ska jag återgå till min storstädning jag ägnat hela förmiddagen åt, horas senare!


God morgon fredag.

I dag gick jag upp klockan nio. Klockan 9.20 ungefär var jag uttråkad. Snuskfint väder är det i alla fall, så jag kommer INTE stanna hemma länge till.

Tänkte lite på det här med Big Brother. Asså, vad tycker ni egentligen? Jag hatar ju egentligen BB och skulle inte ha tittat om det inte vore för Hanna. Jag hoppas verkligen att Jessika åker. Hannah W är jobbig och dum i huvet och allt, visst. Men den där Jessika är ju bara vidrig och har inte ens något underhållningsvärde. Jag vill seriöst byta kanal varje gång hon öppnar munnen. Och så det där vidriga överlägsna leendet hon gör när någon annan egentligen har rätt... OM hon får stanna så hoppas jag bara på att hon blir så totalt nedbruten att hon aldrig blir densamma igen. För att bespara världen på en vidrig människa..

Men nog om allt sånt negg nu! Jag är på skitbra humör och ska gå och fixa till mig lite och tidsnog bege mig in till byn (det heter så här ute) så får vi se sen vad resten av dagen bjuder på! Kvälen kommer i alla fall med största sanorlikhet spenderas med Sandra och Ronja!





Jag har svårt att tänka mig att hon skulle vara nminerad nästa gång, för hon är inte dum och hon syns mycket mer nu. Men ska bli spännande att se. SÅ GLAD i alla fall för att Jessica INTE fick immunitet!!

Seg dag..

Idag är jag inget rolig. Hängig blivande mamma som får på tok förlite gjort.. Men ibland har man väl sånna dagar med.

Nu kollar jag på äntligen hemma. Asså jag har ju fått insiderinfo om att Martin Timell är en douchbag egentligen.. Plus att jag har väl hört av yrkesmän att han inte egentligen är nån vidare snickare heller.. Men jag väljer för det mesta att inte tro på det!

ANDERS Timell däremot. Hatar jag. Funderar starkt på att sluta titta på TV3 bara för att han pratar mellan programmen. Asså dö, Anders. Mer illusion av en supermysig Martin!


RSS 2.0