freasch

Fan va snygg man blir när man solar. Asså jag fattar ju också att man i långa loppet kommer se ut ungefär som undersidan av en fot när man blir äldre. men man vill ju liksom vara snygg nu.
Här är en bild på mig, man ser inte riktigt att jag är brun för jag har en rätt krappig kamera på datorn, men jag är ju fett snygg ändå:

Osminkad är jag också. och så lagar jag lasagne samtidigt. Sånt jävla toppsnäcka liksom. Fattar att min pojkvän älskar mig, hur kan man låta bli!

Han är för övrigt iväg och solar nu, som jag nämnde har vi ju solarium i huset. Och gym. Och bastu. Fast vi har inte fattat hur man öppnar dörren dit än. Det får bli sen. Jag är ju redan rätt smal liksom.

Kan ju passa på att breaka lite news också. Jag har ju liksom typ flyttat hit och grejer. känndes liksom logiskt med tanke på att jag är hemlös. Ja, och sen att vi tycker om varandra och vill vara med varandra och sånt också såklart och vi bor. jag menar bodde. i olika städer och sånt. så att i andra ord. JAG BOR INTE I STOCKHOLM LÄNGRE!! Sug på den suckers.

JUSTE! har ju fått domdära smyckena jag beställde. Men det kan jag ju visa i nästa inlägg. eeeeheheheh. så kom tillbaka senare vet jag.

Nu ska jag göra nåt annat husligt tror jag, för att uppehålla illusionen av att jag är en heeeeelt fantastisk sambo.

Fridens liljor bitches


Eehehehe...

Har lite att berätta, jajaja, men nu ska vi ta och leta upp solariet som tydligen finns någonstans i huset.
Fett soft.
Jo men visst.
Men hang in there så kommer jag snart!


Det trista med tristess

Jag tycker fan inte att det är världens värsta att vara uttråkad, har faktiskt kommit på några av mina alldra bästa och mest produktiva idéer när jag varit riktigt uttråkad.
Det värsta man kan göra däremot när man är RIKTIGT uttråkad är att göra något "man borde göra" som egentligen är ÄNNU tråkigare än att sitta och stirra in i en vägg. Jaja jag fattar väl också att vissa saker måste man göra fasten man inte vill, men då gör jag det heldre för att jag måste i stället för att ha det som sysselsättning när jag har tråkigt.

Amen det här var ju skit kul, läsa om hur tråkigt jag har! Men asså fan serri. Jag blir så sanslöst uttråkad när det är vinter. Och jag behöver nog inte ens förklara varför. Jag har egentligen inget problem med att sysselsätta mig innomhus, men då vill jag ju känna att jag är innomhus för att jag har gjort ett aktivt val att vara innomhus, inte för att jag är så illa tvungen för att jag fryser mitt söta lilla arsle av mig om jag går utanför dörren.

Har dessutom kommit på varför folk inleder nya förhållanden runt sommaren, (ja, förutom att man tar sig ut mer och faktiskt har möjligheten att träffa nån) det är ju för att man har flera månader av "sitt roliga själv" att bjuda på tills man har snärjt nån riktigt ordentligt lagom tills vinterhelvetet börjar och man kan slappna av och va sitt vanliga skittrista vinter-jag utan att behöva oroa sig.

SÅ, du som känner att detta talar till dig;
Jag ÄR roligare och gladare på sommarhalvåret, då är jag för det mesta sådär fjantigt glad som när jag precis köpt skor.

mmmmm... skooooor


Solarium

jaaaa, så jävla töntigt jag vet, men fan va trött jag är på att se ut som en spöke, och lets face it. spraytan =

Tro jag passar på att ta den risken liksom, och vafan, lite hudcancer har ju ingen dött av.

Imorgon åker jag till stockholm och ska jobba på en jävla skit mässa med skit folk jag inte känner och ska dela ut mina jävlka skitbrickor och så ska jag vara skit arg.

Föresten har jag slutat bita på mina naglar. så dom är skitsnygga. Förutom min cpnagel då såklart, den ser ju alltid ut som ett helvete. Jag har ialla fall köpt en skittung ring och ett apfett halsband som jag hoppas trillar ner i papas brevlåda i veckan. kan visa dom då, inte nu. och jag tänker inte säga vart jag har köpt dom heller och dessutom är det typ ingen ide att försöka härma mig för det finns inte så många exemplar av varje så du kan ju bara strunta i att fråga.

Nu ska vi snart inviga alla hjärtans dag- pysslet vi ägnade oss åt igårkväll; byta plats på duschen och tvättmaskinen. sååå in other words ska jag gå och vara naken med min pojkvän nu, iaf ni inte fattade vad jag fiskade efter. Men jag kan vara ännu tydligare också; jag har pojkvän, jag får ligga NÄR JAG VILL!

fridens liljor, bitches


Jag hatar att äta

Det finns nog ingenting jag hatar så mycket som att vara mätt.
Jävla bantingsoffer säger du.
Nä! Eller alltså ja. Jo. Lite e jag ju det, men det hör inte hit.
Jag hatar bara att va mätt. Det är äckligt. Trots det är jag mästare på att äta förmycket. Dumhuvud.
Har precis ätit den här:


Ja, givetvis inte hela, men nu mår jag pyton. Kul ord. Må pyton. eheheh

I morse fick jag dessa när jag vaknade:

Helt svanslöst vilket gammalt kap kärringen gjort när hon hitta den guldklimpen. Jomenvisstserrö.

Kapade dessutom av mig håret sådär fåningt igen i helgen:

Osminkad och halvnaken är jag här. Så liksom naturlig och fräsh. lite som en sommardag mitt i vintern. Fast liksom inte sådär varm så man blir svettig utan en alldeles lagom varm sommardag. Och så har jag ganska små bröst också, kan ju va praktiskt ibland. Och töntigt ibland. I värsta fall får jag väl pumpa upp dom lite i samma veva som jag börjar botoxa, men i stora drag så är jag i alla fall bra. Du hade nog inte heller kunnat slita dig från spegeln med ett nylle som mitt liksom.

Här är för övrigt en bild på heidi:


såjasåja, valentineshaters ;)

Jajaja, jag förstååår att det inte blir nå kul med en alla hjärtansdag när man inte blir väckt på morgonen med röda rosor (som jag blev) men det är väl inte så illa heller, tänk alla blomallergiska singlar. Dom har det ju bra som slipper?

När jag gick i högstadiet hade vi ju höjden av alla hjärtans dagförnedring. En klass i nian höll i det varje år och så fick man några dagar innan fylla i en lapp med hur många rosor man ville ha, hur många och vem som skulle få dom, och sen kunde man skriva sitt namn eller vara anonym. Sen gick dom ju då runt till klassrummen under lektionstid och delade ut dessa på alla<3<3s och vissa fick många, några fick en och resten fick inga. så det var ju en populärtävling om något. typ som när man skulle rösta fram lucia. SÅ grinollar, va glada att ni bara är ensamma och inte dessutom publicly humiliated inför hela skolan!

Så där hade ni en tragiska-minnen-från-högstadiet-story.

Sen så har jag ju liksom haft sönder min iPhone sladd så jag kan inte usb;a och JAA jag fattar att det såklart går att lösa på nåt jävla high-tekkit vis när man har en någorlunda high-tekkig telefon men om det nu är så att man inte är så high-tekkig själv så är det inte så lätt. så käften.

(btw, tackar tackar för statistiken igår, första dan efter pausen, insåg dessutom att ett gäng har vart inne varje dag under det halvåret jag inte ens skrivit. till er vill jag säga. ni är konstiga, men läs vidare)

Under tiden kan ni väl vila ögonen på denna:


Ämenskämspåmig

Första inlägget på seriöst nästan ett halvår..
Aja, får väl klappa mig själv på huvudet lite och faktiskt säga att jag har haft bättre saker för mig än att driva en blogg.. Eller ja, jo. Jag började ju jobba som säljare, sen har jag ju mer eller mindre inte varit hemma sen dess.

Jaha, vad har jag mer flör neeeews to the world, jag är icke tillsammans med Denn längre och jag bor inte i sköndal längre då heller. Vi liksom gled isär och det märktes väl när vi knappt sågs när jag började vara borta hela tiden att vi inte va kära i varandra längre, men vi va ju liksom överens så de gick sjukt smärtfritt (förutom en och annan liten dispyt vid senare tillfällen innan jag faktiskt flyttade ut..)

Har i alla fall levt som hemlös sen 5e januari, har vart kul. Inte alls sådär jobbigt som dom får det att framstå i typ "situation sthlm" och så. Min möbler bor i ett lager nånstans som ägs av min pappas nya jobb, mina prycklar bor på vinden hos pappa och Bellzor bor där hon hamnar, praktiskt att ha jobb där man bor på hotell hela tiden! Ziggen och Zeldan bor just nu hos föredetta kollegan Josefine i norrköping.
Jag har ju ny pojkvän också, så det är väl inte så himmlans synd om mig heller, är ju såklart hemma hos honom för det mestaste. Han är helt fantastisk och det bästa jag vet och vi är jätte vuxna och skit seriösa och allt såntdärnt. Barn har han också. japp. vuxenpoäng så det skriker om det.

Borde välle langa upp lite pics också, men då måste jag först laga över till dator från iFönen så det gör jag senne.

Här kommer en informativ bild på en häst sålänge:
RSS 2.0