091130-Förlåten då

Vårt första bloggkrig verkar vara över då. Vi kanske borde utbyta några fraser omm det IRL. Men fine det är ok.

 

Nu har Denn kommit hem helskinnad. Imorgon är det film och sedan föreläsning. Långdag med andra ord. Känns helt sjukt att jag kallar knappt 4 timmar för långdag haha. Fan är ju klart mycket bättre än 10 timmarsdagar på gamla tvätten! Dessutom är det ju typ 2 dagar i veckan, resten är enskilt pluggande.

 

Livin' the dreeeeeam..

Så, sukkers.. hur ser eran morgondag ut?

 

Live long and prosper/You know you love me

 

God natt värlen, Heroinbella säger "fis out"!


091130-P.H. dilemma och F.B. ångest

Fanfanfan. Att jag inte har sexan. Vilka är det som kommer knulla ovanpå lakanen i Paradise Hotel. Har ju hör ryktet sedan innan och det är ju i dagens avsnitt det händer. Men jaghar inte sexan och kollar på tv6 play och måste därför vänta. Tänkte först att det lät lite som Anneli, men varför skulle dom helt plötsligt efter att ha gökat hur länge som helst underlakanet komma på idén, "Om vi gör det utan något lakan kan dom ju inte visa det". Dessutom så var det ställningen Cimon och Greta låg och hånglade i. Jamen det måste vara dom. Det måste det. Fy fan va korkade dom är om dom tror att tv6 inte kommer visa det för att de ligger utanpå lakanet, om det är så att det skulle vara för vulgärt så kommer de ju bara "blurra" bort dom kännsliga delarna, och jag är till och med tveksam till att dom skulle göra det.. Dumbasses. Väntar i alla fall med spänning. Kom igen tv6play. Snabba ryck nu!

 

Jag hatar dessutom Facebook. Man vet för mycket om folk för lätt. Känns inte som att det är meningen att det ska vara så. (säger jag och fläker ut mitt liv i en blogg). Men det är en annan sak, det är ju saker jag väljer göra offentliga. Jag kan eventuellt skriva vad det hela handlar om, men har bestämt mig för att ge det lite tid till. Men jag kan ju säga så mycket som att; Om man skriver en statusrad, ser folk att man varit inne. Man märker även då om folk inte svarar på inlägg. Så tack för dissen, om det var det det skulle vara. Tar det i alla fall så. Och tar även rätt illa upp. Du vet vem du är, känns inte som att alla behöver veta det.


Har nu sett inlägg i din blogg. Har även komenterat.


091130-Pyntat

Har nu i alla fall hängt upp min lilla lila julstjärna i förnstret. Det enda adventspynt jag äger. Jag är skit-julig god damn it! Fotade och tänkte lägga upp en bild men glömde såklart telefon usb-sladden hos Denn, visst att jag skulle lyckas glömma nånting. Får leta lite om jag inte har nån som kom med nån av mina gamla mobiler, annars får den dyka upp senare!

Är hemma nu, medans Denn är på anti-nazi demonstration. Blir alltid lite smånervös att något ska hända, nynassar är inte att leka med. Men han är duktig som visar stöd! Funderade på om jag skulle ha följt med, men jag var tvungen att ta med mig datorerna hem och vill inte springa runt på stan med 2 stycken hängandes på armen.

Har försökt ringa mitt lilla fanskap heeela dagen, men utan någon lycka. Antingen så är hon sämst i världen på att svara i telefon. Kanske tycker att sådana nymodernigheter inte är något hon kan förstå sig på. Eller så har hon från en dag till en annan börjat hata mig. Jag betsämmer mig för att tro på alternativ nummer ett. Blir så ledsamt annars. Borde ta mig någar pyssel-tag nu. Och några plugg-tag. Lär mest bli pyssel-tag. Om jag inte hittar på något riktigt tråkigt pyssel. Då kanske jag blir så uttråkad att jag automatiskt råkar börja plugga. Brukar funka när det är tvärt om.

091130-TNXgiving

Fan. I torsdags var det amerikanska thanksgiving. Jag vill ju ha kalkon. Nu måste jag vänta enda tills juldagen med kalkon. (Firar jul den 25e hos far). Igår var det ju första advent. Jag har bestämt mig för att för mina nära och käras skull INTE vara en grinch i år och försöka ha lite julstämning. Då jag förvisso inte har någon adventsljusstake så slänger jag in en snodd bild från googlebildsök (med lite personliga ändringar):




Imorgon är det dessutom 1 december vilket innebär att jag kommer få öppna min första present i min adventskalender från mamma (ni som inte vet; fick en jättesäck paket av min mamma och S. när jag fyllde år, från body shop, så varje dag får jag en liten present fram till julafton!). Kommer givetvis börja varje morgon med en bild på vad dagens present var!

091130-Uppdate

Heroinbella har varit trådlös. Och med det menar jag att jag hade glömt elkabeln till datorn hos min pojkvän. Så no computer for me. Men nu är jag här. Mitt senaste inlägg var ju pinsamt dåligt. Funkar inte att försökka skriva om någoning på beställning. Så. Nu har jag lärt mig den läxan. Mitt riktiga tips till din bakisångest (Alexandra) är att ta dig en titt på den här bilden:



Vad du än gjorde igårkväll så var det inte värre än detta. Spara gärna ner bilden och ta fram den när du mår som värst. Minns även att den är tagen straxt efter vi på raketfyllan stapplat in på U.S. Video (en nattöppen porrbutik) kikat på lite bögporr bestående av 4 män på picnick i monitorerna och dessutom kommit därifrån med en liten enfärgad diskret påse. Straxt efter bilden är tagen gick vi även till Statoilmacken mitt emot mig. Jag klädd som ovan. Jag känner sällan för att gå till min dygnet-runt-öppna mack nykter längre. Tur att jag snart ska flytta.

Hanna körde också badmössa looken, även om jag nog klädde i den något bättre:



Dennis är tydligen inte badmösse-typen. Det får ju stå för honom.

Men då ska vi se. Lördagen var sjukt trevlig. Var hos MatsIdunKlaraPeter på ost-fest. Alla hade med sig en varsin ost och så käkades ost och dracks valfri dryck. Jag höll mig relativt nykter, så ingen vidare bakisångest igår inte. Sjukt skönt att ha en sån dag emellanåt också. Förövrigt sa jag upp min lägenhet i lördags. Blev skitglad över responsen från A. som tyckte att det lät jättebra med lägenheten som jag och Denn blivit erbjudna och var jätte glad för vår skull. Känns mycket bättre nu. Skittpomfrittjagskaflytta. Kommer bli toppen. Sista februari, Here we come.

Har inte träffat Hanna på ett tag nu. Undrar om hon minns mig?

Idag blir det plugga lite här hemma hos Dempen. Eventuellt fixa lite hårförlängning på lillasyster. Men först ringa till Hannzor och se om hon lever.

Langar en till for the road:


Sjunger och festar och firar! MARIETTE ÄR UTE UR IDOL! (Hanna kommer halshugga mig för den här bilden, snälla minns att hon är mitt uppe i att sminka sig och därför är lite flammig. Jaja, är den SÅ jobbig Hanna får jag välta bort den.) MEN MARIETTE ÄR UTE UR IDOL!

091128-En till fansen

Goder morgon: Säger jag såhär mitt på eftermiddagen. Varför? jo. Precis som du är jag bakfull. Jag har fått önskemål om bakisångest tips. Ja, jag antar att detta önskemål kommer för att det finns folk som tror att jag lider av mycket ångest på lördag- och söndag mornar. Det gör jag ju såklart. Herrejesus som jag gör bort mig. Jag tror att mitt tips nummer ett måste vara att komma ihåg att det var på fyllan, nästan jämt var alla andra också fulla och det kommer glömmas bort snabbare än du hinner blinka med dina rödsprängda bakisögon. Men ok. Inte alltid så lätt, då får man väl ta till lite mer drastiska metoder. Som att förneka. Minns noga att allt som bara är sagt med ord och inte är inspelat på band eller film, finns det ingenting som kan bevisa att det faktiskt har hänt.

"Nä jag var inte ens ute igår"

Funkar inte varje gång. Men om man är tillräckligt ihärdig så. SMS däremot kan vara svårare. Men det beror helt enkelt egentligen på hur snål man är. Släng telefonen. Säg att den blev snodd och att det döjde lite innan du hann spärra kortet. DEN funkar garanterat alltid. Råkar smset innehålla information endast du sitter på heter det såklart bara; "oj, vilket sammanträffande".

I övrigt vet jag inte riktigt vad jag ska säga. Lås i dig i lägenheten. Se till att ha förberett men matvaror så som pizza, chips och (i alla fall just nu) julmust. Och sitt där. Precis som klamydia är det bara att ta tabletter och vänta ut skiten. Och inte lär det bli något ligga av.

Äh fan. Sitt och skäms bara. Du förtjänar det säkert.


091127- Lite hår och lite onsdag




Så. >Inte jätte bra bild, men håret är jämnare, kortare och lite ljusare. Ska klippa till topparna lite till sen, så yttreligare lite kortare. Ångrar bara så grovt att jag klippte lugg. Jävligt konstigt dessutom. Jag ångrar mig alltid när jag klipper lugg. Ändå gör jag det om och om igen. Av tristess. Mycket fel inträffar på grund av tristess. Hår klipps, Kälader klipps sönder, mat äts till magen gör ont och alkohol överkonsumeras.

Jag och Hanna träffade Lynn och senare även Seb i onsdags. Lite pic´s;



Trevlig kväll, även om den inte va så speciell.

Shoppade lite igår. Inte mycket, men en jacka en klänning och en ring. Kommer väl kanske upp på någon form av dagens outfit bild ikväll eller om det blir ha det på mig imorgon. Tänkte åka in nu och tjacka ett par sammetsleggings också. Så sjukt snyggt. Älskar sammet. Sen måste man ju spara ihop pengar till lite julklappshelveten också. Suger. Jul helvete. Vet inte helt hundra men tror dessutom att nästa studiebidrag är mycket mindre än vanligt. Så januari lär bli en tight månad. Men vad gör man inte som fattig student. Får hoppas på många barnvaktstimmar. Hur ska jag annars lyckas hålla alkolismen uppe. För vad vore juletid utan lite gammal hederlig julalkolism säg?

Dags att få på mig lite kläder nu. Kan ju inte vara naken hela dagen. Eller oj. Dagen har redan paserat. Mörkt som natten ute. Fan. Fail. Hörs senare, var är festen? 


091127-Fin i håret

Lite dålig uppdatering igår, i know.. Men nu ska jag fixa mitt hår. Ska bli kortare än innan. När jag är klar så tänkte jag lägga in några biler, och även lite pix från onsdagskväll! Håll ut mina kära!

091126-Orättvist

Klockan är ju bara 8. Och jag är ju bakfull. Bio Victor idag på filmhuset. Kommer totally somna.

091125-Korvätartävling

Har precis haft korvätartävling med Hanna. Fiskfest med korvfest. Hon vann. Jag stannade på 9. Hon fick i sig 10. Starkt jobbat fan, eloge för det.

Vi har dessutom haft högtalartelefon diskussion med Dennis angående Aspuddsbadet. Vi säger riv skiten och bygg ett dagis. Dennis säger behåll det, men han verkar inte veta varför. I alla fall inte till den grad att få mig att förstå vad problemet är. Jävlas med borgare eller något tror jag argumentet är, i alla fall i grund och botten. Nu kommer han bli skitarg för att jag bloggar om hans åsikter, men det är inte mitt fel att han tycker fel heller. Och ni idioter som okuperat skiten, ge er. Finns så mycket bättre saker i samhället att lägga dom renoveringspengarna på. Provocera pappa på något annat sätt. Engagemang i alla ära, men pick your fucking battles.

För övringt;
Korvfest; fest med enbart killar.
Fiskfest; fest med endast tjejer.
Det var en ordvits. För att vi är tjejer och äter korv. Varmkorv alltså. Inget annat. Eller inte jag ialla fall, vet ju inte vad Hanna gör när jag inte ser.

En kortis bärsabira med Lynn blir det nu. För våran del alltså. Dennis ska ju på stormöte angående ett fallfärdigt ruckel till badhus. Barn före badhus, jag är inte borgare Denn, jag är kvinnfolk. Solidaritet innebär väl att bry sig om andra människor, att bry sig om badhus är att vara materialist.



 

Fotnot (eller något) Dennis; Du vet att jag i de flesta frågor håller med dig till hundra procent, och att jag gärna vänder mig till dig för att få bra infallsvinklar på olika politiska frågor. Jag älskar dig för du engagerar dig och försöker vara aktiv i frågor som intresserar dig. Men jag måste få kunna säga emot också utan att det ska vara så jävla personligt hela tiden. Älskar dig mitt hjärta.


Tycker någon nu att jag har helt fel. Så tyck det då. Och kommentera gärna.

Tills dess: LLAP/YKYLM


091125-Slappsgiving

Har betalat räkningar. Jag hatar räkningar. Har inga pengar kvar. Jag ska till västermalmsgallerian imorgon och strypa idioten som sålde mig mitt 3 abonemang. Ljög om typ allt. Kostar mig nu 3 månader senare skjortan. Ska stappla in dit och mörda honom med hans egen fula, billiga dressman-slips. Och köra ner hans billiga jävla Sko Punkten skräp till sko i halsen på äckliga säljar-svinet. Får se om du står där med ditt, dock något för gula, Colgate-flin. När min bindningstid är över.. Ojojoj. 3 du är död för mig.

Jag är hungrig. Stavas det så? Nä. Eller? Fan inte lätt att vara rolig när man är hungrig. 

How I met your mother. Slapsgiving 2: Revenge of the slap. Så jävla bra. Lite emotionellt för min smak vissa bitar.

Måste äta lite nu. Slappsolutly!


091125-Dröm

Jag hade precis en helt fantastisk dröm. Så simpel. Men så skön. Nelly skulle ha älskat den. Hon har någonkonstig fetisch för att klippa i papper. Hon gillar liksom känslan och ljudet. (Min fetisch är riktigt sköna bläckpennor). Men i alla fall. Jag drömde att jag hade en dokument förstörare. En sån som strimlar papper i små små bitar. Så jag satt där och strimlade papper och fotade papprena när dom strimlades.

Nu måste jag dricka kaffe och förberda mig lite inför peer review. Leka lite med Hannzor efteråt.

091124-Internettorka delux

Idag har blogg.se varit nere. Jag har suttit hos min käre pojkvän och försökt få hans crap-3-dongel att funka på min nya fina dator. Utan någon som helst lycka. Nu är det läggdags och jag har precis fått en intenetdator framför mig. Imorgon mina vänner ska jag berätta allt om när jag köpte dator.

Fan vad jag hatar hörlurar by the way (inga förkortningar här inte). Är det inte helt fantastiskt. Du drar ut lurarna ur öronen och placerar telefon/mp3/dylikt brevid dig. Tittar bort en sekund. Och när du ska ta upp device-en igen har det blivit ett sådant trassel att det inte går att lösa knutarna utan att dra ut sladden och trassla upp skiten. Hur kan det bli sådana knutar att sladden måste dras ut. När sladden inte ens var utdragen till att börja med??

Live long and prosper med er. I don't give a flying fuck. Jag måste sova. Sjukt grumpy nu. Viktoria-Silverstedtar mig alltid då. (Viktoria-Silvetstedta sig = Ja, fucking gissa, kasta in engelska ord.) God natt. You know you love me. I do too.

091124-Meat Michael

Blev meatloaf igår. Maträtten alltså. Inte artisten. Eller är det ett band? Inte vet jag. Associerar dock konstigt nog Meatloaf med Michael Jackson. Tror att det beror på att jag gillade en Meatloaf låt samtidigt som jag var besatt av Dangerous-plattan. För det är dom 2 jag kopplar ihop. Eller så är jag bara dum.


Trodde jag började 10 idag. Men så var ju inte fallet. Står här hemma och spottar och svär (eller ja, jag brukar ju inte spotta på golvet, men i diskhon typ) för att de ger oss 2 och en halv timmes lunch när vi inte ens ska åka mellan filmhuset och Frescati. Och så började jag 12. Nu ska jag sy ihop några smågrejer och kolla på lite webb-tv.

'couse I would do anything for love, but I won't do that.. (Fan, det är ju en riktigt lam låt också)

091123-Köttfärslimpa

Jag har fått för mig i flera flera dagar nu att jag är sjukt sugen på köttfärslimpa. Jag vet inte ens om jag tycker om köttfärslimpa. Men jag är sjukt sugen på det. Dennis kommer iallafall hit om entt tag och gör det åt mig. Gott gott.

Jag är i sådant jävla bra städ-mode idag. Plockar och fixar och känner mig som en riktig liten husmor.

091123-Klar för dagen

Så. Nu får det vara nog. Arbetet är inskickat. Det duger bra for now.

Hanna är en typisk klottrare, hittar alltid lappar som denna hemma:

"Måtte jävulen ta alla fruntimmer"

Nu ska dammsugar'n fram.

Fan va underbart mycke läsare jag har fått. Fan vad bra ni är. Fan vad bra jag är.

091123-pausa

Insåg nyss att jag blev helt överlycklig när jag kände att jag var kissnödig. Detta betyder ju att jag måste få pausa från skittrista litteraturen och gå och kissa. Ibland glädjer man sig åt det lilla i livet. Fick även syn på migsjälv i spegeln och började av någon konstig anledning nynna på "när trollmor har lagt dom elva små trollen och bundit fast dom i svansen.."

Se själv:

Jag måste komma på något att göra med håret.. Förslag någon?

091123-Skituppgift

Idag är jag bara bitter. Det här är en bitter Bellzor. Och jag kommer att föra en bitter blogg denna dag till ära då såklart. Det här är jag bitter över;

1. Hemuppgiften jag jobbar på är skittråkig.
2. Himlen är helt grå.
3. Katten har vält en kruka så att det är jord på golvet.
4. Jag har ingen mat hemma.
5. Jag har knappt några pengar.
6. Jag hatar kuslitteraturen som hör till uppgiften.
7. Nu måste jag sitta och leta igenom kurslitteraturen jag hatar för att använda mig av den i texten på något dumt sätt som kommer kännas helt orimligt.
8. Jag har inga rena kläder.
9. När jag är klar med uppgiften måste jag städa. Igen. För alla gillar vissta att vistas här, men igen skulle någonsin få för sig att plocka undan efter sig, inte ens dom som bor här.
10. Jag är för bitter för att orka hitta på en nummer 10. Dumma jävla lista.

091123-Stress, press och puckon

Sitter med mitt jävla arbete so jag inte kommer någon vart alls med. Klockan 14 i eftermiddag ska det vara inne. Värdelöst. Just nu så känner jag att det får bli vad det blir. Slutreslutatet ska vara inne den 15 januari. Ska leta upp filmen jag ska analysera och göra det lite ordentligare. Jag kan inte förstå varför vi inte fått utgångsfrågorna innan vi sett filmerna. Helt idiotiskt. Jaja. Som sagt så måste jag återgå till arbetet nu. Men efter klockan 2 kan jag åter vara tillbaka och vara mitt vanliga jag, men en mindre pinne i röven. För så känner jag mig nu.


Här är ialla fall en bild på en tjej som jag och Hanna försökte smygfota på jätte långt håll för vi tyckte hon var sjukt ful och var helt barbent. Fast det var skitkallt. Och fast hon hade skitfula ben. Dålig kombo.

091122-Tråkzor

Idag är det huvudvärk kombinerat med plugg hela dagen. Blir ett kortare avbrott med lasagne hos mamzor.

Va hos Sebbe igår. Var trevligt. Jag busade med Sebbes roomie och Sebbe skrattade så han grät. Dennis fick en lite udda sista minuten anordning av sin bror i födelsedagspresent. 4 olika burkar fastlimmade på en planka. Dennis drack dom igår med viss möda.



På hemvägen blev jag akutkissenödig. Då tager man vad man haver:



rätt fräscha pissisar i Alvik faktiskt.

Har faktiskt några bilder från i fredags också. Men dom får komma nästa paus. Ska se om humorn har kommit tillbaka tills dess också. Piss och Kräm.

091121-HB på FB

Nu mina kära vänner finns Heroinbella som grupp på facebook! Join me!

Nu bär det av hem till allas vår lilla mexare Sebbe på födelsedagskalas. Jag och Dennis har ätit middag och druckit margaritas. Men för mig del får det nog gå rätt städat till (för det brukar jag ju lyckas med) för imorgon är det mer plugg som gäller.

Tänkte larva mig med dagens outfit idag igen:

Känning H&M
Glansiga leggings BikBok
Väst (liten som knappt syns) H&M
Skärp och kedjor snodda från Dennis
Kör svarta kängor till det. Skitsnygg är jag. Nu måste vi gå innan Dennis lackar ur totalt.

091121-O.J. Simpson

Fick nyss ett samtal från lilla pappsen. Bellzor kommer ha en minilaptop i sina ägor på tisdag. Blir asbra att ha med till skolan och så. Hoppas jag kan hitta någon i en snygg färg. Min vanliga lap är svart.

Appropå skolan.
Dagens tips: Har du massa saker hemma som du måste få gjort. Diska, städa, rensa ur den där nedersta byrålådan, sortera familjealbumet? Då har jag lösningen för dig!

1. Skriv upp dig på en krus på universitetet.
2. Se till så att kursen har en kursansvarig som är lite lätt bako flötet och gillar att göra saker lite extra svårt för sina elever.
3. Invänta en hemuppgift som ska vara 4 sidor lång.
4. Dukommer få uppgiften torsdag kväll, deadline måndag.
5. sätt dig hemma med alla böcker framför dig och försök skriva.

4 timmar senare kommer du garanterat ha en skinande ren lägenhet och sorterat allt vad familjealbum heter. (Så mycket till hemuppgift blev det kanske inte. Men den kan man ju sitta hela söndagnatten med istället.) Tro mig. Provar själv metoden nu i helgen.

Satt och läste på lite om O.J. Simpson igår. Intressant det där. Frias för mord och sen begår väpnat rån och kidnappning. Smart kille. Han är kanske rasist och tänker att "alla svarta människor ser ju likadana ut, så dom kommer nog inte känna igen mig fast jag är gammal football-spelare och föredetting-skådis". Men O.J. Det där är dina fördomar mot oss vita. Som DU måste jobba med. Sån är jag. Plötsligt kommer en jude och vill låna mig pengar. Inget konstigt här.


Appropå jude. Anton (min inneboende för er som inte vet) kom nyss hem en sväng med Melvin hack i häl. Varpå Melvinfanskapet kläcker ur sig när jag är mitt i en mening; "Du har judiskt påbrå va?"

Tyckte jag var lite kul. Melvin har förövrigt legat med Thomas mamma.

091121-Humorn är död

Vad har hänt? När blev vi gamla? Missade jag något här eller? Flertalet mina vänner (majoriteten till och med) är yngre än mig. Men fy fan vad torrt det börjar bli. Humorlösa gamla kärringar. Nä tacka allah att jag har Hanna. Vem vill inte kunna lägga sig på en 12-årings nivå då och då och tycka att saker är lite kul? Jag är också vuxen. Jag har lägenhet, pojkvän, två katter och pluggar på universitetsnivå. Men betyder det att jag måste sitta hemma och torka ihop totalt och inte kunna ta minsta lilla skämt. Dra på mig läsglasögonen på nästippen med stickningen i högsta hugg och tycka att svordommar är helt förkastligt. No fucking jävla way säger jag. Könsord är roligt och det är tamejfan ironi och överdrifter också.

091121-Räkningar

Fick en räkning från banken för någon dag sen. "Du ha övertrasserat ditt konto med 308 kronor". Nummer ett då da. Nej. Det har jag inte. Det är ju dumma i huvet jävla Danske bank som har har dragit årsavgiften för mitt Mastercard när jag inte har några pengar på kontot. Det är ju DOM som har fucking övertrasserat mitt konto. ICKE jag. Och sen nummer två på det; jag har haft den här banken sen jag var 15 och hade mitt första jobb. De är mycket väl medvetna om att den tjugofemte varje månad sedan dess har pengar kommit in på mitt konto. Och idioterna vill att jag ska betala min räkning. DEN TJUGONDE. Hur i helevete tänker man. Övertrassera mitt konto. Och inte fatta att pengarna inte finns.

Paradise Hotel på webbtv.

091120-Under pistolhot

Hanna har så vackra ögon. Och så är hon så snäll och bra. Bäst kanske till och med. Fantastisk. Underbar.
(Om jag inte svarar i telefon imorgon dög inte inlägget och jag är död. Trackasera henne då på teddylation.blogg.se. Kan ju utpressa henne på pengar eller något. Säga att du vet vad hon gjorde förra fredagen. Black mail som det heter. Eller svart-post, det är valfritt.)

Live long and prosper, om jag överlever ska jag nu ha fin middag med färdigrätter och Sofiero.

091120-Avundet

Dennis har idag fått sin nya MacBook Pro levererad (värde 22000). Så jävla avundsjuk. Fast han förtjänar väl en bra dator antar jag. Men jag vill ha. Fast jag ska köpa kamera. Och Dennis dator kan jag ju leka med när jag vill om vi bor ihop. Kanske är en anledning att flytta. Är det en evil plan som håller på att smidas?

091120-Release

HeroinBella blir minsann också bjuden på förreleaser:



Var på gen-repet igår inför Christmas in Betlehem. Juligt värre som kanske kan förstås. Och kristet värre. Men om man är typen som gillar jul och lite äkta julstämning av gamla skolan är detta något jag starkt rekomenderar. Mysig lite orieltalisk inredning med många levande ljus, en fantastiskt tjock studiomusiker på piano iförd "mumu" och en störtskön gospel-kör-tjej. Även gästuppträdande med Blues för er som minns honom.

091120-sms

Hanna smsade mig igår;
Jag såg presis
Lili från Lili och Susi!
OMG OMG OMG!

Visade smset för Dennis för jag tycker att det är lite roligt att det finns folk (i alla fall en) som gillar Lili och Susie.

Dennis: Haha, hon är ju inte riktig. Hon är ju tecknad ju.
Bella: Va? Lili och susie?
Dennis: Jaha! jag tänkte på Lilo och Stitch!




Skriver om igårkväll när jag kommer hem och kan ladda upp bilder. Ska hem snart, för Hannzor vill komma och dricka kaffe!

Sömn

Har lite småbrådis nu. Men det är helt sjukt. efter mitt förra inlägg total däckade jag och vaknade nu! Jag är inte ens en speciellt trött person av mig. Och inte alls den som gillar att sova bort hela dagen. Nu hann jag ju varken tvätta eller städa. Nu är det bara raka vägen in i duschen och till skolan om gäller! Får blogga och vara rolig ikväll istället. Dusch. NU.

091119

Idag ska jag, min pojkvän och hela hans familj och se på mosterns uppträdande. Jul-jukksemojs antar jag. Hon gillar ju sånt. Sen tänker Dennis tvinga mig att sova i Solna. (Hans lägenhet). Först försöker han tvinga mig att flytta till sköndal, sen får jag inte ens vistas hemma medans jag bor här. Dålig strategi att ge mig hemlängtan.

Solna hade han iallafall aldrig lyckats få mig att flytta till. Aik-land. Nej fy.

Skola 14-16 idag, innan ska jag städa. Kanske tvätta. Om det finns tvättstuga. Eller det är klart att tvättstugan finns kvar. Tid menar jag ju.

091118-4

Beslutsångest delux! Har varit och kollat på lägenheten idag. Den är jättefin. Eller kommer bli med lite nya golv och lite nya tapeter. Och den har ballkong. Det är ju sjukt nice. Men vafan. Alvik. Jag älskar't. Måste ta en ordentilig funderare. Jobbigt som fan. Vadvadvad ska jag göra.

Svärfar frågade idag vad vi har för planer inför julen. Inför julen? Det är ju inte ens december! Kan inte julkalendern ens börja sändas innan man måste svara på sånt? Det värsta är att jag tror bara att det är en tidsfråga tills mina föräldrar kommer med samma dumma fråga. Kan det inte bara bli januari så allt kan vara över och man ite behöver tänka på det på ett år till.

Jag vill kolla på paradise hotel på webb-tv direkt när det kommer upp efter att programmet har sänts. Men det kommer jag inte få för Dennis. Om jag inte lyckats få honom att somna till dess förstås. Det kan ju funka. Ska nog gå och göra lite te och ploppa i några roppar nu. Godnatt min älskling, kanske du kommer sluta tjata ett litet tag på att jag måste bestämma mig om lägenhet också. Bra plan Bellzor, bra plan!

LLAP/YKYLM

091118-3

Till att börja med, hittade precis denna sida. En ny pralin skall tillföras till Aladdinasken, men på grund av platsbrist ska även en bort! Rösta på min favorit åt mig så att den inte försvinner! HÖSTNOGAT, utan tvekan den godaste! http://www.raddajulen.nu/ . Från mormor och morfar är den obligatoriska julklappen varje år en Aladdinask och ett kuvet med pengar. (Vill inte skriva min summa, för det kan hända att mitt ofta är lite tjockare haha).

Har varit på Filmhuset idag på Bio Victor och sett Hans Engelska Fru från 1927. På vägen hem såg jag något sjukt roligt på tunnelbanan. I fyran brevid mig sitter två äldre män, skäggiga och jävliga och iförda vad man förväntar sig av en Situation Stockholm-försäljare. Jag la inte märke till det först då jag satt och smsade men ser i ögonvårn att den ena mannens mycket gråa skägg inte alls stämmer överens med han ljusa hår. Och mycket riktigt, gubben har peruk på sig! Och inte någon fancy-tupé utan en blond peruk från Buttericks typ. Den var förvisso rätt välskött men vad fan gjorde den där? De sitter och diskuterar kvalitén på olika härbärjens matutbud, vad ska man då med peruk till? Skäms han över att han har börjat bli skallig? Varför skäms han då inte för de gamla utnötta fårskinnstofflorna han pressat i ett par badtofflor, eller mjukisbyxorna eller den uttvättade Musse Pigg t-tröjan? Jag ångrar så att jag inte frågade, kommer undra över detta hela mitt liv nu.



091118-2

Den 23e December brukar jag ha som tardition att se på "Grinchen". Och stänga av innan det lyckliga slutet.

091118

Det här är min grej. Vakna onödigt tidigt på mornarna. Så där nästan lite dumt tidigt så att man hinner bli trött lagom tills an borde gå upp. Jag ska nog faktiskt lägga mig och försöka sova lite till. Klockan ringer om en och en halv timme. Ska på första filmvisningen på filmhuset idag. Mera stumfilm. Gottah luv it!

Jag har tänkt. Och jag tror det jag skulle sakna mest o jag skulle flytta från alvik är mina fönster. Jag älskar fan mina fönster. Vi var aldrig och kollade på lägenhet igår. Får kanske försöka göra det idag. Men fönstrena är garanterat inte lika fina som mina.

Kom precis på nu att pengarna som kommer den här månaden är pengarna man måste köpa julklappar och sån skit för. Ska nog göra det med en gång i år. I stället för att vänta till julafton som förra året. Fan vad jag hatar julen. Måste komma på nåt sätt att skippa det värsta i år. Lyckades bra som fan förra året. Måste försöka sova lite till nu.

För dum för mitt eget bästa

Idag har varit en enormt seg dag. Jag har mest gjort ingenting. Och sen lite ännu mindre. Nu tänkte jag och Dennis gå och sova. Dennis skäms lite för han var ute med sin klass igår. Och gjorde bort sig. Kastade en tjej i klassen under honom i marken och hade sig. Jobbigt. Om vi har klassfest snart ska jag fan vara helt nykter. Så mycket som kan gå så fel.

Vi åt pizza till middag idag. Dennis åt en med bland annat musslor på. Det hade jag kul åt. Gissa vad det här är:


Fy fan. Djur kan vara så jävla äckliga. Nu måste jag gå och sova. Dennis har noll förståelse för bloggande. Men imorgon mina små kycklingar. Imorgon är jag tillbaka.

God fucking natt

Viktoria

Oj oj oj, Mår ju inte riktigt tipptopp idag då. Men måste ju helt klart langa upp lite bilder från igår. Allt böjade en stillsam måndag i min lägenhet i bromma. Öl och vin. Sen tunnelbanan (så high-class är vi) in till odenplan och in på Tranan.




Här är picsen från Tanan. En snubbe stötte på mig som fan. Jag sa att vi kallades för Björn och Benny för att vi skriver musikal. Han köpte alltihopa. Värdelös the musical. Som för visso kommer bli av. Jag sa vad bloggen heter. Så nu kommer nog han läsa detta. Hejhej!



Viktoria. Träffade lite transor och gamla affärsmän. En spanjor, EMD Erik och Lennart Jähkel. Blev bjuden på en och annan öl i alla fall. Alltid nåt.




Nu måste jag få tyst på Hanna. Fan vad hon pratar. Måste ge henne lite uppmärksamhet nu tror jag. Sen kommer Dennis. Jag vill ha våfflor. Sen blir det sköndal och kolla lägenhet. Fy fan va tungt mitt huvud är.

fullifullfullfull

Jag är så jävla full nu. Första riktiga fyllebloggen. jag måste ju ta allt imorrn. Jag är så jävla karate nu.

Så kom den dagen.

I dag har varit denna bloggs sämst uppdaterade dag. Men jag har inte gett upp. Bloggen alltså. Gav upp lite på livet en stund för jag var trött och  mådde illa. Men inte nu längre. Nu dricker jag vin och ska fira dagen-efter-min-födelsedag.

Hanna: Så du är peppad nu?
Bella: Ja, som fan.
Hanna: Allvarligt? På en skala från 1-10?
Bella: 12
Hanna: Serri?
Bella: Ja, eller iallafall minst 8.
Hanna: Bra, då får du peppa mig lite, jag är nog fan bara en 4.

Såg första avsnittet av Paradise Hotel idag. Hatälskar redan Jackie. Det här kommer bli en blogg-följetång. *Ni sitter redan som  på nålar av förväntan*. Nu ska det drickas vin och rökas cigaretter innan utgång. Vikkan. Ska vara en duktig flicka och försöka dokumentera med lite mobilbilder.

Live long and prosper för fan/You F-in' know you love me

Porr

Så. Fick en kul present av min morsa och hennes "kompis" igår. En hel jättesäck med paket. Som är en adventskalender. Så jag ska öppna ett om dagen. Från Body shop. Och sånt gillar vi. Kommer Givetvis lägga upp en bild varje dag. Visst kan ni väl knappt vänta?

Porr. Är ju sjukt kul. Tror jag nämde för ett tag sedan att jag och min pojkvän skojade till det lite och köpte en rulle från ett företag vid namn "tjejlust.se". Och får nu ett par år senare fortfarnade diskreta kuvert innehållande en liten katalog med senarste nyheterna. En grej var otroligt intressant. Om någon faktiskt vet vad som menas med detta. Snälla kommentera:



Detta är alltså lösvaginor. Men nudlar inuti??. Vad menas? Jag blir inte klok på detta.

Hittade en annan sjukt rolig bild som är ett riktigt bevis på att alla tjejer klär inte i silikoninlägg. Även om man inte gör dem så stora. Alla ni som sett South Park vet vem Mr. Garrison är. Mr Garrison blir ju senare Mrs. Garrison efter ett könsbyte. I avsnittet om evolutionsteorier får man se "hennes" bröst. Se likheten:


Det är ju samma person! Helt fantastiskt.

Idag ska jag och Hanna ut och dricka öl. Jag ska tydligen på friend-blind-date. Hanna träffade 2 snubbar på Berns i lördags varav en bor här i precis mina områden som också gillar att prata mode. Så nu ska vi bli vänner. Blir nog trevligt. Jag är iallafall pepp.

Vet att jag är fruktansvärt efter nu. Men jag såg Brüno igår för första gången. Fan vad förvånad jag blev när helt plötsligt snubben från "Tillsammans" dyker upp. Kan ju bara vara jag som missat detta. I vilket fall som helst så vad det en djupt störd film jag nöjer mig med att ha sett en gång.

Live long and prosper/You know you love me

Firad

Nu har jag kommit hem. Fan vad trött man blir av släkt. Men det var ju trevligt ändå. Var lite stelt att vara där i 2 timmar innan alla kom ensa med min far. Vi bråkde igår. Han kallade mig gammal. Och bortskämd snorunge. Är det verkligen något att anklaga mig för. Om jag är bortskämd borde han väl skälla på sig själv.

Fick mest massa cash idag. Tillochmed av pappa som inte gillar att ge bort pengar. Så det var ju fett nice. Vantar fick jag bland annat också. Värt. Jag fryser hela tiden den är tiden på året. Fast jag gillar inte varma kläder. Så som dunjackor. Fult som fan. Men vantar, de e skiten.

Hanna och Dennis trackar mig för att jag säger obviously hela tiden. Dom är ju obviously dumma i huvudet. Det är ett bra uttryck. Vänta bara, snart går dom båda och säger likadant. Det mesta jag gör brukar smitta av sig.

Nu vill jag nog gå och ta en födelsedags-söndags-öl. Förtjänar jag. Tänkte komma på vad som vore en passande middag. Men jag är ju inte ens hungrig. Mat är så jävla överskattat.

Vi får väl se sen vad det blev.

B-day ffs

Nu äe jag äldre. Eller man är väl lite äldre varje morgon man vaknar. Men idag är det en såndär såkallad milstolpe där man är ett helt år äldre. Igår mådde inte jag något bra. och stannade därmed hemma med mysig middag med pojkvännen och sen gammal stumfilm och ost och kex. Skit mysigt och helt prefekt. Hanna ska jag fira med på måndag istället.

Hanna ringde mig vid två-tre tiden i natt och sjöng. Oj vad hon sjöng. Började väl med någon form av jamåhonleva och sen spårade det ur i alla möjlga truddelutter. Lite MJ och lite Bowie bla. om jag inte minns fel. Till slut var jag dock tvungen att stoppa flickebarnet och tacka för mig.

Jag har INGEN aning om vad jag kommer få för prylar i dag. Jag har ju inte önskat mig någonting. Eller jo jag önskade mig ju av pappa men det kommer jag ju inte få. Nu måste jag dricka kaffe och sen fixa till mig, sen ska jag hem till pappa och förbereda släktkalas. Blir alldeles lagom i år. 14 pers. Soft.

Igår kväll del 2.

Drog ju till Kingstown sen. Lite pics därifrån:


Spenderade då kvällen med dessa peeps. Jag vill säga att dom hette Fredrik, Henrik och Hannes, men det kan ju vara helt galet. Kanske va Kicki, Bettan och Lotta. Dom va iallafall tjockt nice. Eller grejen är ju den att jag är ju helt hysteriskt rolig. Och jag älskar ju att hänga med folk som tycker att jag är helt hysteriskt rolig. Heroinbella säger: narcissist, javisst! Sen är det ju bra för att alla vinner på det. Andra får sola i min stjärnglans och jag får höra femtielvagånger i timmen hur awesome jag är. Lite mer pics:






Igårkväll!

You know you love me. Heroinbella har varit duktig med kameran igårkväll och fått en hel del pix.


Var med Joella och hängde på Debaser Medis medans Dalle spisa skivor. Dalle var ju duktig. Sen va det en till kille som skulle spela plattor. Och från ingenstans nån brud som bara hoppade på i sista sekunden. Hon var för visso bättre än den andra snubben (spelade exempelvis inte Takida, som råkar vara det sämsta sverige har producerat sen... EVER). Men fan va trött man bli på könskvotering. En 3dje snubbe hade ju inte fått hoppa in i sista sekunden liksom. Aja, på det var hon tydligen fett dryg och otrevlig.

DJs flickvän och DJ.


Kärlekspar nummer 1.


Modella/Dalle

2 grabs som ville dansa, nejnejnej sa jag men fota kan jag göra. Vem vill inte synas på Heroinbella liksom. Minns jag inte helt fel gick dom under namnen Dennis och Daniel (typ). Daniel (som jag nu väljer att kalla honom) till höger försökte kidnappa mig, fast han var så kort att mina fötter nästan nådde ner till marken när han bar mig. Och Dennis (notera nogrannt att dett inte är MIN Dennis, min Dennis är inte emo och skulle aldrig ha plupp-percing i läppen som typ är SÅ millenieskiftet typ) friade:

Romantiskt or what??

Efter Debban drog vi en sväng förbi Little Persia, Linus har ju börjat jobba där och då sitter ju klart Danne på en barstol och tar upp plats för betalande gäster. Tänkte att jag bara skulle titta in och säga hej till mina små favorit killar. Och vad hittade jag då?? Om inte kärlekspar nummeeeeeer 2:

Haha, Danne hittade alltså lite hångel. Som typ inte var Hanna. Fullt var det där iallafall. Så vi drog oss vidare till kingston. Men det kommer om cirkus en timme bli ett eget inlägg med flertalet bilder. Så ni får så snällt hålla ut babes. Själv ska jag ge mig ut och klubba lite säl och smeta in smådjur med tuggummi. Skit kul.

Borde ta det lugnt idag..

Men hur kul är det egentligen, och om vad ska jag skriva imorgon? haha!
Nä, imorgon är det ju födelsedagsfirande med middag (jag ska få vad jag vill och Dennis ska laga), sen spelning på 44an (EC och Siri, kommer bli så jävla bra), sen blir det ju Berns med Hanna och Camilla, och det kan ju inte gå fel! Men nu drar jag en sväng till 122an. Joellas Dalle spelar lite skivor på after-work, 25 kronor ölen och sen dra hem i lite god tid (för det är jag ju såååå bra på. Not.). Dennis spelar i Gävle idag. Han kommer alltså sitta och köra bil i mörkret och kvällshalkan på fredag den 13e! Kan ju sluta hur illa som helst! Kör fan försiktigt baby, om du dör så slår jag ihjäl dig! (Ta i trä).

Kommer iallafall försöka att inte bli för sen. Så det blir nog några rader till sen, för alla er som kör hemmakväll i kväll ;)

You do know you love me. xoxo

Så kom en "dagens outfit"


Skjorta: Zara
Skinnkjol: MQ
Lårhöga stövlar: Topshop
Knästrumpor och matchande diadem: Heroinbellas egna

I fell in love last night..

ELLEs December nummer damp ner i brevlådan igår. Och nu är jag kär:



Lite dålig kvalité, men det var just på denna bild skorna var så fruktansvärt snygga, skor och överig outfit, allt Malene Birger. Bild på skorna från hemsidan:



Jag måste ha dessa skor i min ägo. Dom är helt underbara. Spana även in Malene Birgers höst/vinter kollektion, rätt mycke heta plagg.

Fredag den 13e

Hujedamig, hujedamig. Satt barnvakt som sagt igår kväll. Mamma var på sin nya killes spelning på Nalen. Han spelar munspel med jazzband. Eller va det nu va. Min mamma är en groupie. Dennis kom och gjorde mig sällskap vid niotiden. Vid halv tio skulle lillebror i säng. Kolla blodsocker, 20,3. Inte nice. Du som vet något om världen och om diabetes vet att man ska ligga mella 4-10. I men en 1a och så löser det ju sig. Runt 20 över 12 ramlar manna och S. in och fnissar och vill efterfesta med mig och Dennis "varelse ni vill eller inte". Men de tillfälliga torrbollarna HB och Demp satte P där och drog oss hemmåt. SMSade iallafall "Sorry att vi inte kunde stanna. för trötta! Vi ses på söndag :) Ha det så trevligt och tänk på att det är en dag i morgon också ;)".

Min föräldrar är så jävla sköna. Fruktansvärt fina och ordentliga, lite fina i kanten så att säga, men när dom vill så är de riktiga party-prinsessor! (Förvisso tåls väl att tillägga att de varken är särskilt gammla till åldern eller till sättet). Pappa och A. var ju för jävla roliga en natt i somras. Jag och Dennis åkte ut till landet en fredagkväll efter jag slutat jobbet, vilket gjorde att vi inte kom dit förräns nio-tio på kvällen. Vi åt hemmagjord blåbärspaj och sen sa vi godnatt till min 13-åriga lillasyster V. Sen började vi dricka lite öl och vin och snacka och lyssna på musik och röka cigaretter och cigariller och.. Sen kommer V. ner och säger att hon inte är trött, "äh, sitt uppe en stund med oss då!" Klockan har tydligen hunnit bli 4. Mer vin, mer öl, Bella och styvmor spelar luftgitarr till "kryptonite". Ut och röka igen. "Vad ljust det har blivit", Dennis har gått för att vila ögonen, han kommer inte tillbaka. Klockan är 7. De flesta föräldrar hade nog slagit sig för pannan och sagt (framförallt till 13åriga V) "Herregud, nu måste vi sova". Mina ville att vi skulle varva, dumt att lägga sig nu och sova bort hela dan liksom. Så vi gick upp till ute jacuzzin och satte oss och bubblade hela familjen. Tjockt nice.

Har blivit tillfrågad om lite fler bilder i bloggen. Så...
..slänger väl till att börja med upp en på underbart vackra jag, så ska jag definitivt försöka dokumentera mera. Allt vore dock enklare med en kamera som inte är mobilen. Kyss mina älsklingar och håll ut till nästa inlägg!

Live long and prosper/You know you love me

Test och fetton

"Buy it, use it, break it, fix it,
Trash it, change it, mail - upgrade it,
Charge it, point it, zoom it, press it,
Snap it, work it, quick - erase it,
Write it, cut it, paste it, save it,
Load it, check it, quick - rewrite it,
Plug it, play it, burn it, rip it,
Drag and drop it, zip - unzip it,
Lock it, fill it, call it, find it,
View it, code it, jam - unlock it,
Surf it, scroll it, pause it, click it,
Cross it, crack it, switch - update it,
Name it, rate it, tune it, print it,
Scan it, send it, fax - rename it,
Touch it, bring it, Pay it, watch it,
Turn it, leave it, start - format it."

Blev ingen föreläsning på eftermiddagen. Vilket känns rätt skönt. Jag är trött frusen och grinig idag. Sov alldeles för lite, och masade mig upp alldeles för tidigt. Men jag har iallafall varit och kollat på stumfilm. Jag älskar stumfilm.

Jag och Hanna gjorde vecko revyn-test igår. "Därför får du inte orgasm". Jag fick flest "D".
Du har ett osunt leverne:
Alkohol gör dig okännslig för beröring. Något som försvårar orgasmen. Även nikotin gör att kännsligheten minskar efter som det sätter käppar i hjulet för blodflödet. En annan av orgasmens fiender är skräpmat, som inte innehåller tillräckligt mycket mineraler, aminosyror och vitaminer för att hålla lusten vid liv. Brist på motion är inte heller främjande för blodcirkulationen i slidan.

Så här löser du problemet:
Erotikpedagogen och författaren till boken "orgasmera mera" säger; Tänk på vad rökning och alkohol gör mot din kropp och ditt sexliv. Ha sex nykter och ändra dina kostvanor om det behövs. Ät gärna biologik odlad mat och satsa på (Bella fnissar, "höhö SATSA på..) att äta vegetariskt minst en dag i veckan. Träna regelbundet.

Heroinbella själv säger;
Tänker jag iiinte! Jag har bättre sex när jag är full. Jag är för sur för att ha sex om jag inte har rökt. Har för ont och är för trött för sex om jag skulle få för mig att träna. Vegetariskt en gång i veckan, vafan, nudlar är ju vegetariskt..

Dessutom har jag under väldigt många år tänkt på en grej med just sveriges största skittidning Vecko revyn. Tidningen i fråga gör med jämna mellanrum (såsom i detta kissie-prydda exemplar) nåt lamt försök till att vara lite PK och inte ge tjejer komplex för sina kroppar. Vecko revyn har dock inte fattat att bara för att man inte är pinnsmal, så behöver man inte vara fet. Vecko revyn förespråkar då fetma som är så pass att Anna Skipper sitter hemma och gråter. VR vill kunna använda sina smala modeller (för, lets face it, kläderna ser snyggare ut på en snygg människa och hela konseptet säljer som smör. Vem vill köpa en tröja man direkt kopplar till övervikt liksom? noone, that's who!), men för att rättfärdiga de slänger de in repotage som "Svenska tjejer avslöjar; "Jag gick upp i vikt -och blev lycklig". Och nu pratar vi inte om 3 anorektiker som har gått upp någar kilon och nu ser friska och sunda och hälsosamma ut. Nejnej. Utan 3 fetton som inte är ett dugg hälsosamma utan har ett BMI sominte någonstans är önskvärt. Fetma är för i helvete en folksjukdom som bara blir vanligare och vanligare. Man dör av det med! Nej, VR måste helt klart bestå av det mest inkompetenta redaktionen i hela sverige. Men det har ni väl kanske redan lyckats lista ut?

Nu är det städdags så att lyan är fin och ren tills min älskling kommer hem ikväll! Underbart!

ojsan hoppsan

Jag måste ju faktiskt kila iväg till min första filmvisning. Idag kommer Dempen hem. Han gör det. Fantastiskt. Idag blir en långkörare. Skola 10-15 sen direkt hämta syskonen och vara barnvakt tills ikväll. Men Dennis kommer hem. Så det blir så bra så. Jag måste faktiskt gå. Frå blogga från morsan sen. Det här var ju inget roligt inlägg alls!

Fira och festa!

Jag och Hannzor gick och pantade mina burkar och flaskor jag hade hemma, det var en del..



HAHA! Så vi fick ihop pengar till att dra på bolaget och det känndes ju som att det kostade gratis! Vi fick ju lite små brådis för att hinna, och klädde ju inte direkt upp oss. Drog dit och såg ut som 2 fjortisar, väl innne på bolaget märker vi hur vakten cirkulerar lite runt oss. Va fan, tror han att vi ska snatta eller? När vi väl plockat ner ölen i korgen så kommer han fram till oss och säger "Ni har väl legetimation med er båda 2, så att det inte blir några ledsna miner i kassan sen. WTF. Ja det har vi.

Har jag marknatsfört det bästa jag har i livet ordentligt egentligen? Tror inte det! Här är hon, vacker som en dag, fotad av mig. Döm mig inte för bildkvaliten, har en mobilkamera!



Teddylation.blogg.se
(för att läsa hennes syn på våra upptåg!)

Nu ska här drickar några öl och spelas lite spel, innan bravaderna är i full gång. Kan hända att jag sagt det förr, men likförbannat tänker jag säga det igen;

Live long and prosper/You know you love me *wink,wink*

Sådärja!

Nyvaccinerad och mår prima! Hanna kommer och tycker synd om mig snart iallafall, jag har ju ändå fått en spruta! :) läs gärna min egna kommentar till föregående inlägg.. Finns ett svar till signaturen "...." (skulle gärna svarat personligen, men ett namn hade ju då varit på plats ;)

Det värsta var bara att man var tvungen att sitta i ett väntrum med barn i. Barn kan vara så jävla äckliga. Min största fobi är... usch.. kan knappt skriva det.. tänder mot tyg! *Ryser och kliar i tänderna*. Och varenda jävla ungjävel går ju och biter i nallebjörnar och tröjärmar. Så jävla vidrigt, trodde att jag skulle avlida på plats! Och när folk håller på och trackar mig förmycke, kommer nästa steg, kropp mot tyg! Känns som om jag ska kvävas av min egen kofta! För garn (stickat) är ju klart värst. Näfyfan, nu kan jag inte prata om det mer, måste klä av mig naken!

Vaccin nu..

God morgon mina små älsklingar! (Framför allt du Dennis)

Jag hinner inte skriva så mycket just nu, ska iväg och vaccinera mig nu! Jag blir bara irriterad på alla som sitter och gnäller över att vaccinet är så farligt, och att det skulle vara värre än själva influensan (hade till och med en vän som påstår att fler skulle ha dött av sprutan än av flunsan i sverige, vilket det givetvis inte ligger någon sanning alls i). Visst kan det hända att man kan känna sig lite dåsig, kanske lite illamående, en del får till och med feber och känner sig lite hängiga, men helt seriöst, om man är som exempelvis mig och typ aldrig haft en influensa överhuvudtaget, så är väl de lilla bättre en att hamna i en jävla järnlunga?

De flesta som får svinisen blir sjuka, har feber och blir sängliggande några dagar och är sen uppe och hoppar. Behöver absolut inte vara värre än så, eller så blir det som för min gamla klasskamrat som fick ligga på sjukhus i flera veckor med lunginflammation som följdsjukdom. Kan inte folk sluta gnälla och tro att allt är konspirationer mot oss och så och ta den där jävla sprutan. Eller åtminstånde hålla käften om det.

Brazilian?

Kom på en kul grej!
Nu när alla håller på och springer och vaccinerar sig hit och dit, så kommer man säkert börja förkorta vaccinera till vacc, typ "jag ska gå och vacc;a mig i eftermiddag". Det blir ju kul. Låter ju som "Jag ska gå och vaxa mig i eftermiddag".

Var får jag allt ifrån?

haha!

Kan jag röja eller vad?

Jag och Kenta (nämnd några inlägg tidigare) skakar huvuden till Headed for disaster på Broder Tuck!

Inte det första man tänker att en fashonista gör en lördagkväll! Men inte är då allas favorit HeroinBella som alla andra heller, and that's why you love me! Idag har jag iallafall kommit fram till att jag är alldeles för oröj, så jag ska stanna hemma och kolla på Gossip girl (som jag aldrig tröttnar på) och äta chokladpudding! (För vissa av oss förblir ju smala vad vi än gör haha!)

Ska försöka hitta min sladd till kameran också och lägga upp några favoritbilder från att jag spontanfotade Hanna i torsdags, lyckades få några riktigt skitbra bilder på mitt älskade fanskap!

Björk

Fy fan vad man är dum i huvet ibland. Helt meningslösa dagar på veckan går man och slänger kosing omkring sig, är ute allt för sent och så ska man gärna upp tidigt på morgonen. Och det går ju aldeles utmärkt. Medans man en dag som exempelvis denna sitter hemma som ett gammalt surkart och är trött som fan innan klockan fem på eftermiddagen och tvekar tillochmed på att gå och ta en "fira-att-tentan-gick-bra"-öl. Allt skulle nog förvisso kännas bättre med ett par nya skor, ännu bättre med en ny jacka.

Hanna och C är på ungdomsmottagningen och kollar lite läge, sen snackas det ju om pingis och öl, men jag är som sagt som en gammal tråkig citron och bara sitter här och är trött. Fan låter på mig som om jag skulle bryta lårbenshalsen bara jag försökte ta mig ur soffan själv, så gammal pratar vi. Fan nu får jag sluta annars är det ju bara att dra fram rullatorn!

Äh, seriös skit asså!


Föresten, vill helt klart tipsa om världens bästa musikvideo.
Musik: Björk (Pagan Poetry)
Klänning: Alexander McQueen
Video: Nick Knight
Har pratat om denna på en föreläsning om kollaborationer. Finns tyvärr inte som hel video på youtube vad jag har hittat, men går att se här;
http://www.showstudio.com/projects/031/031_movie.html

Bild på klänningen, som är helt sjukt fantastisk. "Sys" bokstavligen fast på kroppen i videon.



Enjoy, fukkers!

AWESOME!

Fy fan vad jag är bra, fick 2 betyg över godkäntgränsen på min tenta, alltså ett C (godkänt är E). Stod i kön och väntade på att få hämta ut den hos Reb och kunde knappt andas, inte en ovanlig grej att köra på första tentan. Jag höll handen för ögonen som en skyggslapp och bad Reb ge den till mig uppåner. "Andas Isabelle" sa hon och räckte över den. jag gick ut i korridoren och inväntade min klasskompis som kommer ut och är jätte glad, hon hade samma ångest som jag. Hon hade ett D, "aldrig att jag får bättre" tänkte jag. Och så var det ett C! Jag hade varit SÅ nöjd med ett E och så blev det C. Så just nu läser du en blogg som skrivs av en tjej som har sina första 15 hp i Modevetenskap! Jag älskar mig så mycket nu att jag skulle kunna ligga med mig själv!

Nu vill mamma och styvmor att jag ska åka och vaccinera mig, men jag vill inte åka själv. Tänkte kanske att jag kan dra med mig Dennis på fredag istället. Eller måste ju kolla om det fins doser kvar och om dom har öppen mottagning då såklart. Annars får jag väl parvla mig iväg. Men jag vill inte själv! Aja, kostar ju gratis, och gratis är godast!

Kul sätt att fira att man klarat första tentan. Not.

Måste fan hitta på något idag. Nåt kul. Ska ringa min bästa Hanna och se till att hon underhåller mig! Fast jag är ju den roligaste av oss 2 såklart, men jag kan ju inte alltid stå för allt. Jag uppdatar senare vad det blev, men just nu..
..Hurra för mig!

OM fucking G!

Nu är det snart dags för skolan! Snart dags för tenta resultat. Jag är så nervös just nu att jag skulle kunna bita av mig en arm. Och inget kaffe har jag hemma heller. Nejfyfanvadjobbigtalltärnu. Jag kommer ju inte få högsta betyg det vet jag. Men så länge jag har ett E är jag hemma liksom. Då är mina första 15 poäng i handen, sen kan jag bara bli bättre! HÅLL TUMMAR FÖR MIG DÅ!




Tycker det är dags att införskaffa nya vagabond, troligtvis dessa! Så sjukt hett med kängor med klack. Men tills dess ska jag nu dra på mig ett par andra vagabond, fast förra årets. Måste man nästan inte ha ett par vagabonder per år. Jo jag tror det. Finns även en ny variant av mina gamla som jag är jävligt sugen på.



Även dom sjukt snygga. Och defenitivt snyggare än uggs, fast lika sköna. In yoh face, fjortisar.

TIPS: gå in på www.vagabond.com och kolla fler snygga vinterskor som faktiskt håller dig varm om fötterna!

Live loong and prosper/You know you love me

Barnpassning och nackont

Ska nu om ca en halvtimme dra mig iväg för att hämta lillebror och lillasyster, 8 och 3 år gamla. Jag har precis tagit en skållhett bad för att jag hoppades att min oprovocerat stela nacke skulle mjukas upp lite, hjälpte ca 10 minuter.

Nya avsnittet av South prak var jätte dåligt. Eller det var väl sant, men inget roligt.

Jag sitter fortfarande och biter mig i läppen angående Sköndal. Jag älskar ju verkligen min lägenhet. Borde kanske börja med att prata lite med min hyresvärd (om hon inte redan är inne och läser i bloggen såklart). Det känns som om jag kommer förlora den här lägenheten för alltid om jag flyttar nu, men det kanske inte behöver vara så illa som jag tror. Eller så kommer jag trivas skitbra därborta, eller så hittar vi en bättre att byta till. ÅH! Jag kan inte ta sånna här beslut. Allt var så praktiskt när man var liten och pappa bestämde allt om en. Inte för att det i slutänden är någon jätteskillnad nu ;)

Nu är det väl dags att klä sig lte oömt och sen röra sig iväg mot skola och dagis, och sen sitta ute i parken och frysa och leka med sand. Fan vad barn är lättroade. Går ju hem på varenda unge, en låda med sand. Nä, barn är för jävla dumma.

Oj, oj, oj vad jag och Kissie kan vara lika ibland, jag vill inte heller ha några tjocka läsare. Men skillnaden är väl att jag inte vill ha några gymapor heller.. Så Kissie, du och ditt nya gymkort får inte vara här, deal?

Trött på ruffset..

Just nu så saknar jag ju nästan mitt blonda hår. Fast jag är mycket snyggare och ser mycket naturligare ut i brunt. Jag funderar på om jag inte ska typ kapa det till axlarna. Rätt trött på de långa risiga med. här är i alla fall det blonda, för att kunna sitta och remeniss-a till en tid då jag hade roligare.



Fan. Kommer nog behöva avboka med Lynn eventuellt idag igen.. Måste hämta syskonen idag. Och innan dess måste jag städa och försöka köpa ett batteri till kameran. Annars får vi väl försöka ses senare ikväll. Tråkigt bara eftersom vi avbokat de senasta typ 3 gångerna vi ska ses.

Imorgon börar iallafall min nya kurs, flärd och film, och förhoppningsvis får jag även beskedet att jag har avklarat förra kursen, introduktion till modevetenskap, i och med att jag får tillbaka tentan. Snälla små kissekatter håll tummarna för mig.

NEJ. visst fan. Hanna pratar om att vi ska spela pingis idag. Vaddå pingis liksom.

Nu måste jag få i mig kaffe.



Live long and prosper/You know you love me

Söndagar asså.. vilken jävla hittepå dag.

Ibland är kvällar bara något fruktansvärt tråkigt. Varför tvingade jag inte hit Hanna när jag hade chansen. Ligger nu i sängen och kör gossip girl maraton och bara längtar tills i morgon bitti när jag ska gå upp och dricka kaffe och duscha och klä på mig.

Jag ska nog önska mig en medelhavsö i present istället, och bli jätte arg om jag inte får den. En kompis till mig hade köpt en 'lightsaber' till sin lilla kusin och lägger stolt ut den informationen på nätet. "Inte en riktigt dock" lägger han även till. Fy fan va lack jag hade blivit om jag va hans kusin! Inte en riktig.. Det är ju typ som när man var liten och önskade sig en hund och istället fick en sån där ni minns som hade ett koppel med en liten sladd i och en knapp och så kunde en liten leksakshund gå och skälla. Inte för att vara den som är den men inte riktigt samma som en riktig hund, pappa. (Försökte hitta en bild, men jag tror ni vet vilka jag menar)

Nu är det iallafall dags för mer GG, live long and prosper/You know you love me


My mode..




Så, nu blir det Gossip Girl i denna pose som avslut på dagen. En kopp the på det blir prima.

Idag är jag...

...något så sjukt ointressant. Har precis varit och käkat lite god mat hos min kära far (fars dag i dag, har ni väl inte glömt kissekatter?). Nu har min älskade återvänt till supersega Åland. Inte nice. Men nu är det ju sista veckan trots allt.

Dennis vill att vi ska flytta. Jag vet inte vad jag ska göra. Klart att jag skulle vilja bo med Dennis. Men lämna mitt älskade Bromma? Jag har lovat att tänka på saken ordentligt nu tills på torsdag när han kommer hem igen. Sköndal asså.. hm.

Har snott med mig Annas gamla systemkamera hem. Den är ju inte ens digital, men kul att leka med tills jag skaffar mig en egen liksom. Måste bara in imorgon och köpa ett batteri.

Dennis spelade på broder tuck igår. Bra där. Kul att träffa Kenta, kul att han dricker igen. Han hade tydligen spytt på scen sen när nödvärn (bandet han sjunger i) körde. Vi hade redan gått då. Fan. Festen va ok, men ganska lam. Eller det var en jävla massa lamt folk. Men vi drog väl rätt snart. Eller det gjorde vi nog fan inte. Var nog där ett ganska bra tag. Jag har iallafall slagit i mitten tån, Fuck-you-tån, och den gör grymt ont, men det ska jag inte sitta här och gnälla över.

Nästa vecka; Måste jag fixa mitt hår som är en hel katastrof. Börjar skolan igen, jag kommer äntligen få reda på hur det gick på tentan. Ska jag planera mitt kalas, både inför fira med vänner på lördag och familjen på söndagen. Lördag blir det iallafall Berns. Och på söndag sen så blir jag gammal som gatan.

Live long and prosper/You know you love me

I natt..

Min pojkvän gick upp i natt för att dricka vatten. När han kommer tillbaka såg han helt vettskrämd ut och sa att han hade hört läskiga ljud. Det knakade i väggarna. Jag blev livrädd och sa 'SLUTA, SLUTA' för han vet att jag är livrädd för spöken.

"jaha.. Nej. Jag menar från Antons rum, jag antar att Emma är här."

Jag är rädd för spöken. Dennis är rädd för sex.

Schizofrenist, javisst!

Slappfredag idag. Imorgon blir det röj. Headed for disaster spelar på Broder tuck, kom och kolla fan. Jag släpar med mig min hopprepsfantast och störtsköna Camilla. Även svärmor och svärfar kommer infinna sig på plats, har utlovat att bjuda upp till bugg mitt i moshen!

Sen kommer det festas vidare med brudjävlarna, på någon fest tydligen, det blir ju även de fett cool. Det vet jag.

Jag och Dennis pratade om en intressant grej på tunnelbanan. Han har ju varit bosatt på ensamheten själv i 2 månader (Åland) och har vant sig vid att kunna brista ut i sång mitt på vägen hem, då ingen ändå hör, och på det tagit med sig den ovanan hem till Stockholm (som ju är en riktig stad med invånare). Jag kom då till att minnas mina egna schizofrena drag jag drog på mig i somras på min kära kemtvätt. I min extrema ensamhet om dagarna, på ett för högljutt ställe för att ens kunna höra en radio, så fick mitt eget huvud vara mitt enda sällskap. Då min egna röst i mitt eget huvud gjorde det hela väldigt trist så la jag även på en dialekt att bolla tankar med. Hade hela, långa konversationer (gärna, skrämmande nog, om just tvätt också) där jag sa någonting och sedan svarade mig själv på skånska. om jag kände att samtalet började bli lite fattigt så slängde jag in en norrlänning på ett hörn. Och så var vi plötsligt 3.

Jag börjar se en hel del fördelar med att inte jobba på tvätten längre.

Nu får det bli shogun. I morgon sushi-frukost. Sen as-kalas.

Live long and prosper/You know you love me

Och ute är det mörkt och kallt

Fick precis reda på att Thomas pappa inte ens såg vad Markus hade skrivit på msn. Livet är fullt av besvikelser.

Dagens i-landsproblem 1; Jag sa till pappa att jag önskar mig en kamera. Men han tycker att det är opraktiskt med systemkameror och tycker att man tröttnar efter typ en månad. Så jag kommer få något annat.
Dagens i-landsproblem 2; råkade trycka på helt fel knapp och nu måste jag skriva om allt jag hade skrivit.

Det är Thomas DiLeva som slagit sin fru. Han är den "folkkära artisten" som åkt dit för kvinnomisshandel. Man ska akta sig för sånna där. Män som är män fast i klänning då.

Ska på middag hos killens föräldrar. Undrar om hon den där kändis-mostern kommer. Har träffat på tok för lite kändisar på senaste. Sist va dessutom Soran Ismail och Mårten Andersson. Dom va fett torra, och jag har lovat Hanna att inte prata mer om det.

Kenza *hjärta* Tokio hotel

Live long and prosper/You know you love me

Förhör

Sitter i köket och har vräkt i mig hemmagjord sushi. Mätt.

Hanna är skitjobbig och vill leka polisförhör och nu leker hon sexrådgivare med skånsk dialekt. Dennis läser en reklamtidning från sexshoppen tjejlust.se. Vi köpte en rulle därifrån en gång och nu är vi tydligen på deras lista för all framtid. Jobbigt. Vad ska grannarna tro.

Kattpenis asså. hur fan kan dom knulla med den?

Igår som förstörde idag.

Ligger i sängen och har det jävligt bra. Min bitch på ena sidan och min hoe på andra. Igår dracks det en massa bärs och spelades tp. Hanna och Bella blev sen sentementala och lyssnade till Jackson i timmar. Hanna gråter då. Lika bra att bli av me ett.

Försöker skriva lite roligt skit som jag kom och tänka på igår, men jag är bafull och humorn är som bortblåst. Sådanadär kvistbollar från västernfilmer rullar förbi i min hjärna. Dennis har lovat hemmagjort sushi när han vaknar, vilket är fett soft.

Hanna påminner ibland lite om en grottmänniska på morgonen, undra om jag också gör det i andras ögon. Jagsjälv känner mig alltid skitsnygg när jag vaknar,men jag kanske inte får fullt medhåll på de. Igår sa dessutom mig pojkvän att Jessica Alba är mycket snyggare än mig. Vilket hon såklart är. Men det får ju inte han tycka. Eller inte så jag hör iallafall. mina läppar duger tydligen inte och jag har inte stor nog "bootey". Fan va han ska få.

Jag har hört en gång, i en film ellet nåt om en tjej som är superdesperat efter en snubbe. Nej, ett avsnitt av "sex and the city" va det ju. Och Miranda är rädd för att dö ensam. IALLAFALL, kvinnan som bodde i hennes lya innan dog ensam och blev halvt uppmäten av sin katt. Undrar om mina katter kommer äta på mig om jag dör. Kan ju nästintill va värt att flytta ihop med Dennis (i Sköndal) då. Eller nä. Sköndal suger. Ingen tunnelbana. Dessutom är ju bromma the shit liksom. Jag antar att jag får skriva igen sen. när hjärnan funkar och jag pallar va mitt vanliga fucking as roliga jag. Godnatt part 2.

Live long and prosper/You know you love me

FUCK OFF KNULLHORA

S**** är en jävla hora och kommer dö en långsam död om inte hon håller sig till sitt och ger fan i att kontakta folk hon inte nånsin kommer få svar från för att hon är ett jävla fetto!

Hon kan ta sina jävla gemytliga månskenspromenader och köra upp where the sun don't shine.

ISIS

Isis var freakin' awesome igår, men kvällen var rätt lugn.

Jag och Dennis drack en, och två, och tre, och så vidare öl hemma, tog oss iväg till Strand och drack deras blaskiga fatöl som fancypancy nog serveras i plastglas. Folkmängden var lite av en besvikelse. Dälek spelade redan när vi kom, dom va rätt cool, konstiga läten och gangstah-rap på det, typ. Isis var magiska, stog som i trans (eller så va jag bara skitfull).

Hanna ville att vi skulle till Wollmars eferåt, men det blev det inget med, huvudet snurrade på tok redan, "vi får ses imorgon".

Jag behöver desperat en väska, och det verkar inte bättre än att jag fortfarande inte har råd med en Mulberry, har sett en rätt snygg på Belle som jag skulle kunna ha tills vidare, där kostar dom ju typ bara 3-400 spänn, måste ju även införskaffa Doc. Martens till vintern.

DAGENS I-LANDSPROBLEM; Ska jag önska mig en systemkamera eller en mini-laptop att ha i skolan i födelsedagspresent?? OCH varför väntar pappa så länge med att fråga vad jag vill ha?

Live long and prosper/You know you love me

Home sweet home..

Hemresan var minst lika illa som ditresan, bussar hit och båtar dit, sen trodde Bella att hon var nära hemmaplan, men icke! 2 jävla timmar buss till! (Dennis påstår att han redan gett mig den informationen men jag antar att jag, som så många gånger, inte lyssnade..) Ja, ja, vi köpte lite billig öl och en limpa cigg, så de var väl lite värt i alla fall.. Röka bör man, sen så dör man!

Mysigt att se att Hanna hade saknat mig så mycket under det hela dygn jag befann mig på Åland, men jag vet inte om jag gillar det nya smaknamnet som myntades i måndags. "Ååh, min lilla.. OJ! Jag var på väg att säga; Min lilla handtralla!" Men nu är det som det är, Hanna är ju Hanna och det går inte att ändra på!

Nu är jag i alla fall duschad och påklädd, dricker en öl och lyssnar på Jay Z. Snart ska vi till Strand och se Isis, så jävla taggad!

Såg ju "This is it" med Hanna härom dagen, hade inte tänkt se den egentligen, men när Hanna ändå ville så hakar man ju klart på. Och jag grät. Jag gjorde det. Fucking hell.

Aja, nu ska öl svepas och smink kletas. Någonting måste dessutom göras åt hårhelvetet.

Live long and prosper/You know you love me

HeroinBella

Sitter nu på menlösa Åland, men har i alla fall lyckats få igång blogghelvetet jag tänkt så länge.

Snart är det åka Ålandsfärja hem, det är ångest, bara pansionärer men alkoholproblem som gick ombord med två varsinna tomma resväskor de ska fylla i taxfreen. Dessutom är ju personalen fullt medveten om sin målgrupp och skapar därför underhållning därefter. Försökte sätta mig i lugn och ro med en kaffe och läsa Vouge och få tiden att gå, så drar bingon igång.. "BERTIL 9!" går inte så bra ihop med Vouge, det blir lite som att dekorera en tårta med rödbetor och tandkräm.

Satt av en slump (vi kan kalla den Hanna) och tittade på TV i söndagsnatt runt 2.00 närmre bestämt, vilket faktiskt är lite ovanligt då jag inte annars kollar på TV, till saken hör i alla fall att det började plötsligt en ny serie (första avsnittet liksom) som va så jävla spännande, sjukt jävla bra. Vi kollar upp den på tv.nu, Flash forward, på wikipedia beskrivs den som "nya Lost". Nya Lost är helt fine med mig, så länge det är nya Lost i bemärkelsen första säsongen Lost och sen slutar de, helt seriöst, finns det någon serie som spårat så mycket någonsin. Har de blivit något slut på de eller? Kom dom hem? Jag tröttna, typ, E03S02!

Fan, börjar bli dags för färja, jag och Dennis ska hem och se Isis på Strand ikväll, kommer bli sjukt bra.

Live long and prosper/You know you love me

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0