091210-Mexico

Jag och Hanna sitter hemma och remenissar om tiden i Mexico..

 

Igår ringde min mamma och frågade om jag kunde vara barnvakt idag på förmiddagen. Efter som jag stog i kön till bion för tillfället sa jag att jag var tvungen att kolla hemma om jag kunde hitta filmen vi skulle se på morgonen på nätet. Tillslut kom vi fram till att hon skulle höra med mormor just i case och göra det lite enklare, efter som jag skulle komma hem så sent. Imorse var jag till att börja med på väg till filmhuset, kom dock på när jag satt på bussen att jag kanske borde dubbelkolla schemat och inser att vi ska vara på frescati.. Har som tur är inte passerat Tekniska Högskolan än utan kan hoppa av där. Kommer några minuter försent och förbereder mig på att smyga in i E10 och famla mig fram till en plats i mörkret. Lamporna är tända och filmen har inte börjat. Sweet tänker jag. Tiden går dock och ingen film så långt ögat kan nå, och inga lärare är inom synhåll.. Efter mycket om och men får vi tillslut reda på (av en av de andra på kursen) att både film och föreläsning är inställt på grund av att de inte kan hitta filmen.. 40 minuter tog detta.

 

Fick i alla fall tag i Hanna som precis skulle lämna recidens Camilla och dessutom var hon mållös. Alltså inte att hon inte kunde prata, utan att hon inte visste vart hon skulle. Så jag drog med henne hem.. Får väl se vart det leder.. Är ju trots allt gräsänka i helgen..

 

Hanna är dessutom kär. Hon är verkligen det. Det är på riktigt. Hon är det. Och dom bor ju så nära varandra ändå. (Med detta menas ju då att Hannas fars bostad ligger nära hotellet där deltagere i en viss tävling bor. Mer säger jag inte. Av sekretess skäl. PS. Anledning 2 är att hon slår rätt hårt med sina pyttesmå fists of fury när den sidan tittar fram.)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0